Ligakupa: Doll szenvedett; megdicsérte a riportert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 19:42
A Budapest Honvéd egy góllal legyőzte a Ferencvárost a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján, de így is az első mérkőzésen 3–0-ra nyerő zöld-fehérek jutottak tovább. A mérkőzés után Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője jó hangulatban nyilatkozott, de inkább csak kínjában nevetett…

„Szenvedés volt végignézni ezt a találkozót – mondta Doll, majd kifejezte gratulációját a Sport Televízió riporterének, hogy a mérkőzés végéig ott maradt. – Olyan játékosok kaptak lehetőséget, akik korábban kevesebbet játszottak, de nem tudtak bizonyítani. A fiatalok? Ők sem. Hogy mit lehet levonni következtetésként a mérkőzés kapcsán? Semmit.”Doll, majd kifejezte gratulációját a Sport Televízió riporterének, hogy a mérkőzés végéig ott maradt. – Olyan játékosok kaptak lehetőséget, akik korábban kevesebbet játszottak, de nem tudtak bizonyítani. A fiatalok? Ők sem. Hogy mit lehet levonni következtetésként a mérkőzés kapcsán? Semmit.”

„Arra volt jó a mérkőzés hogy a fiatalok tanulhassák, mennyire kell agresszívnak lenniük – mondta Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője. – Ha egy kicsivel többet mutatnak, gólokat lőhettünk volna, így azonban nem sikerült. Most az a fontos, hogy a Lombard Pápa ellen kiharcoljuk a bentmaradást, a jövővel nem szeretnék foglalkozni. Az látszik, hogy a Honvéd akadémiáján több tehetség van, akiket lehet alkalmazni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik