Ligakupa: Doll csodálkozott, hogy játékosa kibírta a 90 percet

Vágólapra másolva!
2014.12.02. 20:23
A Ferencváros labdarúgócsapata 4–1-re legyőzte az Újpestet a Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén hazai pályán. A találkozó után a két vezetőedző, Thomas Doll és Nebojsa Vignjevics mellett a mesterhármast szerző Busai Attila értékelt a Sport Televíziónak.

„A fiúk szép munkát végeztek ma este. Nemcsak azt volt öröm nézni, hogy az első félidőben ennyi gólt szereztünk, hanem a módját is, ahogy futballoztunk. Csodálkoztam, hogy Csilus Ádám kilencven percet kibírt, miután két izomszakadásból tért vissza ma a pályára, de nagyon jó munkát végzett, sok segítséget kapott a belső védőktől” – értékelte az összecsapást Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

„Az mindegy, hogy az Újpest ellen edzőmeccsen, a Ligakupában, a Magyar Kupában vagy a bajnokságban játszunk, mert itt mindenkinek száz százalékot kell adnia. Úgy gondolom, hogy ez az első félidőben sikerült, négy gólt is szereztünk. A második játékrészben a cserékkel megszakítottuk az addigi játékunkat, de így is megérdemelt és magabiztos sikert arattunk” – tette hozzá a három gólt szerző Busai Attila.

„Ha tudnám, hogy mi volt ma a gond, akkor már megtaláltam volna rá a megoldást. A Ferencváros rendkívül motivált volt ezen a Ligakupa-mérkőzésen, míg nálunk sok játékos még nem játszott ilyen meccsen. Elképzelhető, hogy motivációs problémáik voltak ezeknek a futballistáinknak. Megpróbáljuk megtalálni a megoldást” – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest mestere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik