Ligakupa: a DVSC 3-0-val megkapta a PAFC elleni meccset

Vágólapra másolva!
2014.03.24. 16:30
Ahogy az várható volt, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága 3–0-s gólkülönbséggel a DVSC-Tevának ítélte a Puskás Akadémia elleni Ligakupa-negyeddöntő első felvonását. A felcsútiaknál jogosulatlanul szerepelt Francisco Gallardo (két sárgája volt), így az 1–1-es pályán elért eredményt törölték.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Vasas elleni visszavágón második sárga lapját begyűjtő Francisco Gallardo (az elsőt még a csoportkörben kapta a Honvéd ellen) pályára lépett a DVSC ellen, így a szövetség a versenyszabályzat alapján járt el, és a pályán elért 1–1-et törölte és 3–0-s gólkülönbséggel a Lokinak ítélte a meccset. A Puskás Akadémiának így nehéz dolga lesz a hazai visszavágón.Mint arról korábban beszámoltunk, a Vasas elleni visszavágón második sárga lapját begyűjtő Francisco Gallardo (az elsőt még a csoportkörben kapta a Honvéd ellen) pályára lépett a DVSC ellen, így a szövetség a versenyszabályzat alapján járt el, és a pályán elért 1–1-et törölte és 3–0-s gólkülönbséggel a Lokinak ítélte a meccset. A Puskás Akadémiának így nehéz dolga lesz a hazai visszavágón.

Érdekesség, hogy a Puskás Akadémia pont úgy jutott be a legjobb nyolc közé, hogy a Vasas labdarúgója, Görgényi Dávid nem léphetett volna pályára a két sárgája miatt, így hiába nyertek otthon 2–0-ra az angyalföldiek, a Magyar Labdarúgó-szövetségnek hivatalos eljárást kellett indítania, és a mérkőzést 3–0-val a Puskás Akadémia javára írta jóvá, amely ennek révén 6–1-es gólkülönbséggel továbbjutott.

Mint arról beszámoltunk, Hegedűs Béla, a PAFC technikai vezetője hibája után felajánlotta lemondását.

Friss hír, hogy az MLSZ versenybizottsága kihirdette a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágójának kezdési időpontjait.

Három találkozót április 1-jén rendeznek, elsőként, 15 órakor a Puskás Akadémia és a DVSC-Teva lép pályára, utolsóként, másnap pedig a Videoton és a Pécs csap össze, ez utóbbi találkozót Sport Tv is közvetíti.

A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
1. MÉRK.
2. MÉRK.
ÖSSZ
DVSC-Teva–Puskás Akadémia
3–0*ápr. 1. 15.00
PMFC–Videoton
1–1
ápr. 2. 17.30 (Sport Tv)
DVTK–SZTK 2–2
ápr. 1. 15.30
Ferencváros–Lombard Pápa4–0
ápr. 1. 17.00
A visszavágókat április 1-jén rendezik.
*Francisco Gallardo jogosulatlan szerepeltetése miatt törölték a pályán elért 1–1-es eredményt és a DVSC javára ítélték a találkozót 3–0-s gólkülönbséggel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik