Lencse vagy Vujovics jöhet Újpestre a Videotonból

Vágólapra másolva!
2011.02.10. 09:58
Kovács Zoltán, az Újpest FC sportigazgatója hamarosan tárgyalásokat kezdhet a Videotonnal: a célpont a székesfehérváriak keretéből Lencse László vagy Goran Vujovics.

„Fontos leszögezni, hogy csak egyikük szerződtetéséről lehet szó” – mondta a Nemzeti Sportnak Kovács Zoltán, az Újpest sportigazgatója.

Lencse László Újpesten juthat 
játéklehetőséghez (Fotó: Németh Ferenc, archív)
Lencse László Újpesten juthat játéklehetőséghez (Fotó: Németh Ferenc, archív)

„Nincs szükségünk egyszerre mindkét játékosra, és az anyagi lehetőségeink is csak egy labdarúgó átigazolását engedik meg. Hozzátéve persze azt is, hogy csak abban az esetben köthető meg az üzlet, ha a hozzánk érkező kevesebb fizetéssel is beéri, mint amennyit a Videotonnál kap. A tárgyalásokat csak akkor kezdhetjük meg, amikor a fehérvári klub vezetői és játékosai visszatérnek a spanyolországi edzőtáborozásból, ezt az ügyet nem lehet telefonon megbeszélni.”

Mezey György, a Videoton vezetőedzője a héten elmondta, hogy mindkét játékost kölcsönadná a tavaszi szezonra.

„Úgy ítélem meg, hogy Vujovicsot mégis kölcsön kell adnunk a tavaszi idényre, s szeretném, ha Lencse is kölcsönbe menne. Előbbinek nyáron lejár a szerződése, s úgy tűnik, nem hosszabbít, utóbbit pedig szeretném látni, hogyan produkál folyamatos játékterhelés mellett” – indokolt a vidi.hu-nak, a fehérváriak hivatalos honlapjának.

Mezey a Nemzeti Sportnak elismerte, a kapcsolatfelvétel már megtörtént az Újpest és a Videoton között.

„Valóban megkeresett Kovács Zoltán azzal, hogy játékos kölcsönadásáról tárgyaljunk – mondta Mezey György, a Videoton vezetőedzője. – Jelenleg Spanyolországban edzőtáborozunk, ezért konkrét egyeztetés nem lehetett a kérdésben, ám amint visszatértünk Magyarországra, tárgyalunk az Újpesttel arról, kit és milyen körülmények között adhatunk kölcsön.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik