Lech Poznan: Rudnevs játéka tetszett, hétfőn jönnek tárgyalni a ZTE-vel

Vágólapra másolva!
2010.06.27. 07:00
Az egyik lengyel internetes oldal információi szerint nem sokkal a Lech Poznan–Rosenborg felkészülési mérkőzés után eldőlt: a lengyel bajnokcsapat szeretné szerződtetni a meccsen pályára lépő Artjoms Rudnevst, a ZTE FC lett válogatott csatárát.

A meccsen a támadó 62 percet játszott kezdőként, és nem sokkal a lefújás után Jacek Zielinski vezetőedző jelezte a vezetőségnek, hogy igényt tart Rudnevsre. Ezt persze előtte is lehetett sejteni, hiszen a klub már írásos szerződési ajánlatot is adott a labdarúgónak.

A lengyelek nem is tétlenkednek sokat, az interia.pl lengyel portál szerint Marek Pogorzelczyk sportigazgató hétfőn máris Zalaegerszegre utazik, hogy tárgyaljon a magyar klub vezetőivel a csatár szerződtetésének feltételeiről.

A lengyel forrás szerint Rudnevsért 300-400 ezer eurót kérhet a magyar klub, de a cikk szerzője hozzáteszi, hogy ez jóval kevesebb pénz annál, amely befolyt Lewandowski játékjogának értékesítéséből.

A lengyelek abban reménykednek, hogy bár a csatárnak vissza kell térnie a Zalaegerszeghez, kedden vagy szerdán már csatlakozhat is a csapathoz az ausztriai edzőtáborban.

Amennyiben a szerződés összejön, Rudnevsnek a Dortmundhoz igazoló Robert Lewandowskit kell pótolnia a BL-selejtezőben érintett együttesnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik