Labdarúgó NB I: Pintér Attila szerint nem egyenlők a feltételek

Vágólapra másolva!
2010.10.22. 19:16
Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője a Sport Televíziónak adott mérkőzés utáni gyorsértékelésében a játékvezetőt tartotta ludasnak abban, hogy csapata péntek este 2–1-re kikapott a Paks otthonában. Kollégája, Kis Károly a játékosai második félidei játékát méltatta.

KIS KÁROLY (Paks): – Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk! Az első félidőben nem az utóbbi időben megszokott támadójátékot nyújtottuk, ám a szünet után lendületesebbek voltunk, jól vittük végig a támadásokat, példa erre a második gól. A Győr jól kontrázó csapat, ezért fontos volt, hogy minden támadásunkat lövéssel fejezzük be. A második félidőben jól hajtottuk végre ezt a feladatot.KIS KÁROLY (Paks): – Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk! Az első félidőben nem az utóbbi időben megszokott támadójátékot nyújtottuk, ám a szünet után lendületesebbek voltunk, jól vittük végig a támadásokat, példa erre a második gól. A Győr jól kontrázó csapat, ezért fontos volt, hogy minden támadásunkat lövéssel fejezzük be. A második félidőben jól hajtottuk végre ezt a feladatot.

PINTÉR ATTILA (Győr): – Játékosaim mindent megtettek, normális volt a hozzáállásuk, talán az első félidőben a tervezettnél kevesebbet lőttünk kapura. Ha azt mondom, hogy a játékvezető nem adott meg nekünk egy százszázalékos tizenegyest, akkor rám fogják, hogy mindig ilyesmiben keresem a magyarázatot... A játékosaim úgy érzik, nem kapják meg az egyenlő feltételeket, érdemes megnézni, milyen lelkiállapotban vannak ettől. Még egyszer mondom, szerintem nem érdemeltünk vereséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik