Labdarúgás: vasárnap vallásközi focibajnokság és családi nap

Vágólapra másolva!
2018.09.01. 08:35
Vallásközi, barátságos focibajnokságot és családi napot szervez a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) szeptember 2-án, vasárnap délelőtt 9 órától a Merkapt sportpályán (Budapest, X. ker., Maglódi út 12/ a.).

Immár harmadik alkalommal csapnak össze a különböző magyar – keresztény és zsidó – felekezetek 14, illetve 10 év alatti képviselői – a futballpályán, a civilizált, baráti versengés keretei között, harmadszorra indul el nemsokára, szeptember 2-án az egész országot átfogó Tolerancia Kupa. Immár harmadik alkalommal csapnak össze a különböző magyar – keresztény és zsidó – felekezetek 14, illetve 10 év alatti képviselői – a futballpályán, a civilizált, baráti versengés keretei között, harmadszorra indul el nemsokára, szeptember 2-án az egész országot átfogó Tolerancia Kupa.

Idén 20 csapatot várnak, a pilisi evangélikus, a kiskunhalasi, nógrádsápi, hévízgyörki református gyülekezetek és Berettyóújfalu, Solt, Poroszló, Kakucs, illetve Kőbánya katolikus közösségei valamint a Hit Gyülekezete küldik el csapataikat egymás és az eseményt szervező Mazsihisz gyerekválogatottja ellen, a 10 és a 14 év alatti kategóriában egyaránt.

A bajnoksággal párhuzamosan fut majd a Mazsihisz Családi Nap, ahol a keresztény és zsidó futballisták szülei, testvérei és barátai is kipróbálhatják az arcfestést, az ugrálóvárat és a legkülönbözőbb családi vetélkedőket.

Időpont: 2018. szeptember 2., vasárnap, délelőtt 9 órától
Helyszín:
Merkapt Sportpálya (Budapest, X. ker., Maglódi út 12/ a.)
Kapcsolat:
Beer György (06-20-956-9344, beer.gyorgy@mazsihisz.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik