Labdarúgás: Détári segít a magyar tehetségek felkutatásában

Vágólapra másolva!
2014.10.30. 12:15
Sokan nem tudják, de Détári Lajos néhány hónapja játékosmegfigyelői pozícióban (is) dolgozik. A Fair Play Sport nevű hamburgi menedzseriroda egyik vezetője, Kozák Attila kérte fel az együttműködésre, Döme feladata a magyarországi tehetségek felkutatása.

„Arra kértük Détári Lajost, segítsen a tehetségek megtalálásában – mondta Kozák Attila. – Szívügyünknek tekintjük, hogy a magyar srácok minél jobb helyre kerüljenek, németországi kapcsolatrendszerével ebben is nagy segítségünkre van Döme. Több német klubtól is azt a visszajelzést kaptuk, látják, hogy tehetségesek a magyar gyerekek, ám nem tudnak a közelükbe férkőzni. Mi ebben próbálunk segíteni. Sokan nem tudják, de Vernes Richárd ausztráliai szerződése is Détári Lajos közbenjárásával jött létre. Annyit elárulhatok, hogy a Dortmunddal is tárgyalásban állunk, néhány napon belül magyar futballistát szerződtethetnek. A nevét egyelőre nem árulnánk el, legyen elég annyi, hogy egy tizenhét esztendős, kiugróan tehetséges labdarúgóról van szó."Kozák Attila. – Szívügyünknek tekintjük, hogy a magyar srácok minél jobb helyre kerüljenek, németországi kapcsolatrendszerével ebben is nagy segítségünkre van Döme. Több német klubtól is azt a visszajelzést kaptuk, látják, hogy tehetségesek a magyar gyerekek, ám nem tudnak a közelükbe férkőzni. Mi ebben próbálunk segíteni. Sokan nem tudják, de Vernes Richárd ausztráliai szerződése is Détári Lajos közbenjárásával jött létre. Annyit elárulhatok, hogy a Dortmunddal is tárgyalásban állunk, néhány napon belül magyar futballistát szerződtethetnek. A nevét egyelőre nem árulnánk el, legyen elég annyi, hogy egy tizenhét esztendős, kiugróan tehetséges labdarúgóról van szó."

Mint tegnap beszámoltunk róla, Détári Lajost felállva tapsolták Frankfurtban, ahol a csapat negyedik, egyben legutóbbi kupagyőzelmét (1988) ünnepelték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik