Labdarúgás: Az elnök úr közölte, ki vagyok rúgva – Urbán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.09. 11:38
Urbán Flórián a Facebookon megerősítette, hogy menesztették a Fejér megyei másodosztályban éllovas Flavus Velence kispadjáról.

„Olvasom az NB1.hu-n, hogy rémhírek terjengenek velem kapcsolatban, miszerint kirúgtak a Flavus Velence edzői posztjáról. Szerencsére ezt Ferenczi Gyula elnök úr azonnal cáfolta az újságírónak ma reggel. Némi szépséghibája ennek a cáfolatnak, hogy már csütörtökön feljött hozzám az elnök úr hű fegyverhordozójával, Győrfi Gergellyel és tájékoztattak, hogy ki vagyok rúgva és szeretnék átadni a járandóságomat – írta a Facebookon a menesztésével kapcsolatban Urbán Flórián. – Ezt köszönettel elfogadtam, de szerényen rákérdeztem a kirúgásom okára, mert nem gondoltam, hogy 10 győzelem és két döntetlen után menesztenek. A magyarázat annyi volt, hogy a csapat főszponzora nem velem képzeli el a továbbiakat. Amihez persze joga van. Mint kiderült, a csapat 10-es számú játékosa már azóta tervezte a kirúgatásomat, hogy először lecseréltem. Akkor a következő szavakkal hagyta el a pályát: amíg ez a fogalmatlan fasz itt van, nem jövök többet ide!NB1.hu-n, hogy rémhírek terjengenek velem kapcsolatban, miszerint kirúgtak a Flavus Velence edzői posztjáról. Szerencsére ezt Ferenczi Gyula elnök úr azonnal cáfolta az újságírónak ma reggel. Némi szépséghibája ennek a cáfolatnak, hogy már csütörtökön feljött hozzám az elnök úr hű fegyverhordozójával, Győrfi Gergellyel és tájékoztattak, hogy ki vagyok rúgva és szeretnék átadni a járandóságomat – írta a Facebookon a menesztésével kapcsolatban Urbán Flórián. – Ezt köszönettel elfogadtam, de szerényen rákérdeztem a kirúgásom okára, mert nem gondoltam, hogy 10 győzelem és két döntetlen után menesztenek. A magyarázat annyi volt, hogy a csapat főszponzora nem velem képzeli el a továbbiakat. Amihez persze joga van. Mint kiderült, a csapat 10-es számú játékosa már azóta tervezte a kirúgatásomat, hogy először lecseréltem. Akkor a következő szavakkal hagyta el a pályát: amíg ez a fogalmatlan fasz itt van, nem jövök többet ide!

Ehhez képest a következő kedden picsorogva felhívott, hogy elnézést kér és mégis szeretne maradni. Tájékoztattam erről az elnök urat, aki azt mondta, ad még neki egy esélyt. Én meg játszattam, pedig annyira ügyes, hogy edzéseken a labdás koordinációknál konkrétan zavarta az edzést... Én sosem állítottam, hogy olyan futballistát még nem hordott a hátán a Föld, amilyen én voltam, de azt megjegyzem, hogy én csak 44 éves koromra tudtam megyei másodosztályban focizni. Addig ugyanis nem abban az osztályban tartottak rám igényt. Szerényen megjegyzem, hogy abban a bajnokságban 30 mérkőzésen 58 gólt rúgtam, de a 10-es számú mezt ott sem mertem magamra húzni. Abban a mezben játsszon Détári Lajos vagy Puskás Öcsi bácsi, esetleg Messi...”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik