Labdarúgás: Anelkára vetett szemet Roland Duchatelet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.21. 09:48
A belga Standard Liege labdarúgócsapata tárgyalásban áll Nicolas Anelkával. Roland Duchatelet, a klub tulajdonosa szerint az egymás iránti érdeklődés kölcsönös, így hamarosan megállapodás is születhet.

A veretes múlttal – többek között PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Man. City, Chelsea, Juventus – büszkélkedő Eb-győztes, 35 éves Anelka szabadügynökként dönthet saját sorsáról, miután legutóbbi csapata, a WBA március közepén nagy nemzetközi visszhangot kiváltó fegyelmi ügy miatt szerződést bontott vele.miután legutóbbi csapata, a WBA március közepén nagy nemzetközi visszhangot kiváltó fegyelmi ügy miatt szerződést bontott vele.

Áprilisban Brazíliában vetődött fel szerződtetésének a lehetősége, ám klubja azóta sincs. Anelka korábban úgy nyilatkozott, hogy érez még magában elég fizikai erőt és motivációt ahhoz, hogy profiként folytassa. Függetlenül attól, hogy Európában maradhat, vagy valamilyen egzotikus ország felé veszi az irányt. Magas fizetési igényeiből persze egyelőre aligha enged.

A belgiumi lehetőség mellett szól párja, a Charleroi-ban született Barbara Tausia, aki modellként, táncosként és dj-ként is ismert.

A legutóbbi bajnoki kiírásban az alapszakaszt ugyan megnyerő, de a rájátszás után ezüstérmes helyen végző Standard a horvát Robert Prosinecki (2000–2001), vagy éppen a portugál Sergio Conceicao (2004–2007) személyében foglalkoztatott már klasszisok közé sorolható játékosokat a közelmúltban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik