Labdarúgás: a nyugati csapat nyerte a Bozsik Bajnokok döntőjét

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.04.25. 15:22
A nyugati csapat nyerte az OTP Bozsik Bajnokok idei döntőjét: a Király Gábor, Juhász Roland, Fenyvesi Evelin, Hajdú B. István irányította együttes 12–5-re verte a keletieket a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) telki edzőcentrumában.
A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

A keleti csapat felkészítésében Gera Zoltán, Nyilasi Tibor, Torghelle Sándor és Berkesi Judit vett részt, aki korábban maga is futballozott. A hírességek a válogatókon vagy a döntőt megelőző kétnapos edzőtáborban álltak a csapatok rendelkezésére.

Az OTP Bozsik Bajnokok-programot második alkalommal hirdették meg. A testnevelő tanárok országszerte közel 400 diákot neveztek, és a pedagógusok írásos jellemzése alapján 35-35 fiatalnak sikerült eljutnia a nyugati csapat siófoki, illetve a keleti együttes szolnoki válogatójára. Itt az MLSZ szakembereinek bevonásával választották ki azt a 18-18 játékost, aki részt vehetett a szerdai Kelet–Nyugat összecsapáson, illetve az azt megelőző edzőtáborozáson.

A szervezők közleménye emlékeztet rá: a kezdeményezés lényege, hogy közelebb vigye a fiatalokhoz a labdarúgást, méghozzá nemcsak azokhoz, akik esetleg erre akarják építeni a karrierjüket, hanem azokhoz is, akik csak egy alkalommal szeretnének ünnepelt sztárokká válni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik