KTE: újabb két fiatal került fel a felnőttcsapathoz

Vágólapra másolva!
2013.01.12. 10:03
Ludasi Martin és Virágh Balázs személyében újabb két fiatal játékos került fel az élvonalbeli Kecskeméti TE labdarúgócsapatához, illetve bekapcsolódott a munkába a pravoszláv karácsony miatt később érkező Vladan Szavics csapatkapitány is.

Ahogy a szerdai nap során, úgy ezúttal is újabb két fiatalt hívtak meg a felnőttek edzésére. Ludasi Martin középpályás, Virágh Balázs hátvéd, mindketten az U19-es együttesben futballoznak, de NB III-as mérkőzésen is megmutathatták magukat, előbbi már gólt is szerzett a kis KTE-ben.Ahogy a szerdai nap során, úgy ezúttal is újabb két fiatalt hívtak meg a felnőttek edzésére. Ludasi Martin középpályás, Virágh Balázs hátvéd, mindketten az U19-es együttesben futballoznak, de NB III-as mérkőzésen is megmutathatták magukat, előbbi már gólt is szerzett a kis KTE-ben.

Megérkezett Kecskemétre a pravoszláv karácsony miatt a felkészülésbe később csatlakozó Vladan Szavics is:

„Van elegendő időnk a közös munkára a szakmai stábbal, ez mindenképpen a javunkra válhat. Bízom benne, hogy Horváth Ferenc elképzeléseit meg tudjuk valósítani, és jó eredményeket várok a csapattól. Ősszel már megismertük egymást, tisztában vagyunk az elképzelésivel és elvárásaival, ez mindenképpen jól sülhet el, és a jó játékhoz kitűnő egyéni teljesítmények is párosulni fognak” – mondta a KTE csapatkapitánya, Vladan Szavics a kecskemetite.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik