KTE: két próbázótól elköszöntek, a többiek sorsa kérdéses

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 18:24
Mint arról beszámoltunk, a Kecskemét szombaton felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott a hozzá hasonlóan első osztályú Puskás Akadémia ellen. A lila-fehéreknél öt próbajátékos is pályára lépett, közülük Füredi Ádám és Laki Imre szolgálataira a továbbiakban nem tart igényt a szakmai stáb. A másik három kiszemelt sorsa egyelőre kérdéses.

„Konkrét döntés még nincs, igazából Radoja és Szkopljak jelenthet erősítést a csapatnak, de az már a menedzsment dolga, hogy ezeket a játékosokat le tudjuk-e igazolni. Beszterczei Attilát szeretném még látni, amit a jobb oldalon csinált, nem volt rossz. A mi rendszerünkben azon a poszton a védekező játékot jobban meg kell oldani, de jó opció lehet" – értékelt Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának. Beszterczei Attilát szeretném még látni, amit a jobb oldalon csinált, nem volt rossz. A mi rendszerünkben azon a poszton a védekező játékot jobban meg kell oldani, de jó opció lehet" – értékelt Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Kovács Dániel (szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Beszterczei Attila (Tatabánya), Pölöskey Péter (Pécsi MFC, szabadon igazolható), Sztefan Radoja (szerb, szabadon igazolható – próbajáték), Nebojsa Szkopljak (szerb, Novi Sad – Szerbia)
Távozók: Balázs Zsolt (Paks?), Darko Pavicsevics (montenegrói, szabadon igazolható), Varga Róbert (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Botka Endre (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik