KTE: Jorginho személyében újabb brazil érkezhet

Vágólapra másolva!
2012.07.02. 09:27
A KTE labdarúgócsapata múlt héten jelentette be a máltai Hibernianstól érkező brazil csatár, Tarabai érkezését, akit máltai sajtóhírek szerint egy másik brazil támadó, Jorginho is követhet.

A maltarightnow.com beszámolója szerint Tarabai után újabb brazil támadót szerződtetett a Kecskemét Máltáról. Az oldal szerint ugyanis a legutóbb a Qoromi FC-t erősítő 26 éves Jorginho ügyében is megszületett a megállapodás a KTE-vel, bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

Jorginho a legutóbbi szezonban 12 gólt szerzett és 11 gólpasszt adott a máltai élvonalban. A hírek szerint a futballistát ugyanaz a brazil menedzser, Edoardo do Nascimento közvetíti Kecskemétre, aki Tarabai szerződtetését is intézte.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS KECSKEMÉTEN

Érkezők: Milan Csokics (szerb, OFK Mladenovac – Szerbia), Edison Luis dos Santos (brazil, Hibarnians FC – Málta), Eugene Salami (nigériai, Debreceni VSC-Teva – kölcsönbe), Sós Márkó (REAC). Az utánpótláscsapatból profi szerződést kapott: Csima Péter

Távozik/távozhat: Alekszandar Alempijevics (szerb, Ferencváros), Balog Marcell (Siófok, ?), Vladan Csukics (szerb, Ferencváros), Lencse László (Videoton – lejár a kölcsönszerződése)

Kiszemeltek: Dejan Kojic (bosnyák, próbajáték), Füle Ákos (Dunakanyar-Vác), Jorginho (brazil, Qoromi FC – Málta), Oláh Lóránt (Kaposvár)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik