KTE: Burgos szóba került, edzőtábor viszont nincs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.12. 09:07
Megfogyatkozni látszik a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE-Phoenix Mecano kerete, és bár a klub korábbi játékosával, Rafael Burgosszal szívesen erősítene Bekő Balázs, egyelőre csak annyi biztos, hogy nem utaznak edzőtáborba.

Christian Ebala, Koszó Balázs, Leo Correira Silva, Mogyorósi József, Sidoine Oussou, Ousmane Barry (művésznevén Pato) után minden bizonnyal Antal Botond és Rajczi Péter is továbbáll, s eddig csak Vukasin Polekszics érkezett. Habár Bekő Balázs szívesen látná a Győrből elvágyódó salvadori támadót, Rafael Burgost, egyelőre nincs előrehaladás az ügyben.Rajczi Péter is továbbáll, s eddig csak Vukasin Polekszics érkezett. Habár Bekő Balázs szívesen látná a Győrből elvágyódó salvadori támadót, Rafael Burgost, egyelőre nincs előrehaladás az ügyben.

„Biztosat nem tudok mondani Burgos ügyében. Azt viszont igen, hogy edzőtáborba nem megyünk, idehaza készülünk. Játszunk erős csapatokkal, így a Dunaújvárossal, a Vojvodinával és a Debrecennel is. Tisztességesen felkészülünk” – nyilatkozta a KTE vezetőedzője, Bekő Balázs a Nemzeti Sportnak.

A TÖBBI NB I-ES CSAPAT FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJÁRÓL ITT OLVASHATNAK!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE-PHOENIX MECANÓNÁL
Érkezők: Vukasin Polekszics (montenegrói, Debreceni VSC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Antal Botond (Diósgyőri VTK, Győr?), Borisz Bulajics (montenegrói, ?), Christian Ebala (kameruni, ?), Koszó Balázs (?), Leo (brazil, ?), Mogyorósi József (?),Sidoine Oussou (benini, Valerenga – Norvégia, kölcsönből vissza), Pato (guineai, JK Tammeka Tartu – észt, ?), Rajczi Péter (?)
Kiszemeltek: Rafael Burgos (salvadori, Győri ETO FC)
A KECSKEMÉTI TE-PHOENIX MECANO TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 9.
Edzőtábor:
TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
01.18., 11.00, Kecskemét: KTE–Dunaújváros
01.25., 11.00, Cegléd: Cegléd–KTE
01.30., 14.30, Kecskemét: KTE–Szolnok
02.01. DVSC–KTE
02.06. KTE–Békéscsaba
02.08. KTE–Ramnicu Valcea (román)
02.12. Honvéd–KTE
02.15. KTE–Vojvodina (szerb)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik