KTE: „Az NB I-ben gólratörőbb a futball, mint Szerbiában”

Vágólapra másolva!
2015.03.26. 19:02
Gyorsan helyet követelt magának új csapatában, az NB I-es Kecskeméti TE-ben a télen szerződtetett szerb labdarúgó, Nebojsa Szkopljak. A tavasszal négyből négy győzelmet arató kecskemétiek védője elárulta: az NB I-ben gólra törőbb futballt tapasztalt, mint hazájában.
„A legnagyobb különbség a szerb és a magyar bajnokság között a harcmodor – nyilatkozta Szkopljak a kecskemetite.hu klubhonlapnak. – Itt jóval gólra törőbben játszanak a csapatok, sokkal több gól esik. Szerbiában inkább kivárásra, egymás hibáira várnak a felek, fontosabb a stabil védekezés. Ha egy csapat gólt lő, onnantól nagyon nehéz feltörni.”

A lila-fehérek pénteken 15 órától a szerb első osztály 13. helyén álló FK Donji Szremmel csapnak össze felkészülési mérkőzésen, a légiós rövid szakmai elemzésbe bocsátkozott.

„Nagyjából ismerem őket, harmadik éve szerepelnek az élvonalban. A középmezőny azon csapatai közé tartoznak, amely inkább a kiesés elkerüléséért harcol, mint a minél jobb helyezésért. Egy kiscsapatról van szó, amely ugyanakkor igen stabil, harcos együttes.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik