KTE: Antal megérett a külföldi szereplésre, távozó középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.14. 11:03
Az elmúlt napokban több átigazolási hír is megjelent a KTE-Phoenix Mecano 21 éves kapusáról, Antal Botondról, aki menedzsere szerint a külföldi szereplésre is megérett. Vörösbaranyi József másik két kecskeméti játékosáról is beszélt megkeresésünkre.

„Antal Botond Kecskeméten alapembernek számít, jól véd, és bár vannak magyar megkeresései, felesleges lenne mindenáron klubváltásban gondolkodni. Ettől függetlenül Botond megérett a külföldi szereplésre is, és ha minden fél számára megfelelő ajánlat érkezik, akkor lehet szó a távozásáról, de nem minden áron, a cél ugyanis az, hogy folyamatosan játszhasson, fejlődhessen” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a kapus menedzsere, Vörösbaranyi József, aki kérdésünkre további kecskeméti játékosokra is kitért. Vörösbaranyi József, aki kérdésünkre további kecskeméti játékosokra is kitért.

„Nagy Patriknak lejárt a szerződése Kecskeméten. A 22 éves középpályás a bajnokság utolsó három fordulójában kezdő volt, ekkor tudta bizonyítani, hogy lehet rá számítani. A KTE-nél lejár a szerződése, szeretnénk olyan csapatot találni neki, ahol állandó lehetőséget kap, már van iránta érdeklődés NB I-es csapattól” – mondta a korábban az Újpestben és a Ferencvárosban is megforduló Nagy Patrikról a játékosügynök, aki a szintén kecskeméti Varga Róbert kapcsán annyit jegyzett meg, hogy a védőnek élő szerződése van, nincs arról szó, hogy távozna a KTE-től.

Vörösbaranyi József a Stars and Friends nemzetközi menedzseriroda magyarországi képviselője. Ez az iroda képviseli a legutóbb Kecskeméten kölcsönben szereplő salvadori Rafael Burgost is. Vele kapcsolatban a játékosügynök megjegyezte, több klub is érdeklődik iránta, de a Kecskemét is szívesen megtartaná, még nem született döntés vele kapcsolatban. Mint ismeretes, a Győri ETO vezetői korábban már elismerték, hogy szerepel a kiszemeltjeik között, ugyanakkor az nem igaz, hogy már megegyeztek volna a támadóval.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE-PHOENIX MECANÓNÁL
Érkezők: Farkas István (Cegléd – kölcsönből vissza), Farkas András (Bajai LSE – kölcsönből vissza), Gyagya Attila (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza), Milan Csokics (szerb, Bajai LSE – kölcsönből vissza), Tölgyesi Viktor (Gyirmót FC Győr – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat:Rafael Burgos (salvadori, Ried – Ausztria, kölcsönből vissza?), Kovács Ádám (Nyíregyháza Spartacus, kölcsönből vissza?), Mohl Dávid (Újpest FC?), Nagy Patrik (?), Eugene Salami (nigériai, DVSC-Teva, kölcsönből vissza?), Vaskó Tamás (?)
Kiszemeltek: Ivancsics Gellért (Bp. Honvéd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik