KTE: Álmodni sem tudtam volna jobb kezdést a Fradinál - Tujvel

Vágólapra másolva!
2014.07.23. 16:50
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano kapusa, a Videotonból kölcsönbe érkező Tomás Tujvel elmondása szerint álmodni sem tudott volna jobb kezdésről, mint a Ferencváros elleni összecsapás.
„Amikor először hallottam a megkeresésről, nagyon örültem. Tudtam, hogy Kecskeméten kezdőként számítanak rám, nekem pedig fontos volt, hogy védeni tudjak. Bekő Balázst még a Videotonból ismerem, a KTE-ről pedig tudtam, hogy erős középcsapat. Kicsit húzódott a szerződtetésem, de most boldog vagyok, hogy itt lehetek. Minden kapus életében fontos a játéklehetőség, így voltam ezzel én is, ezt itt biztosnak éreztem. A mi helyzetünk sosem könnyű, hiszen három-négy ember pályázik egyetlen kezdő pozícióra csapatonként” – mondta Tujvel a kesport.hu-nak.

A kecskemétiek az első fordulóban a Ferencvárost fogadják a hétvégén.

„Első meccsnek ennél jobbat aligha álmodhattam volna. Nagyon izgatottan várom már a vasárnapot! Nekem és a csapatnak is nagy öröm lenne, ha győzelemmel indítanánk az idényt, remélem, a stadionba sok szurkoló látogat ki” – tért ki a hétvégi összecsapásra az együttes új kapusa.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik