KTE: a héten tárgyalhatnak Horváth Ferenccel az edzői posztról

Vágólapra másolva!
2012.09.24. 09:54
A Nemzeti Sport információi szerint a héten, meglehet, már hétfőn egy asztalhoz ülnek a a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét vezetői és Horváth Ferenc, aki jelenleg a másodosztályú Szigetszentmiklós szakvezetője, hogy a jövőbeni együttműködésről tárgyaljanak.

A KTE-Phoenix Mecano kispadját Török László távozása után Szabó István foglalta el, Újpesten már ő irányította a kecskeméti együttest, ám az állapot nyilván csak átmeneti. Az újbóli edzőcserét illetően előbb Horváth Ferencnél tapogatóztunk – akivel már a nyáron, a bajnokság kezdete előtt is tárgyaltak a jelenleg kieső helyen álló csapat elöljárói, egyezség akkor nem született –, az SZTK trénere azonban sajnálattal közölte, ezúttal nem kommentálná értesülésünket.

Második lépésben Rózsa Pálhoz, a Kecskemét társtulajdonosához fordultunk, aki leszögezte: „Egyelőre senkivel sem tárgyalunk. Ami a heti programot illeti, legfontosabb eseménye a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-találkozó, amelyen ki kell vívnunk a továbbjutást" – mondta a vezető a Nemzeti Sportnak.

A kupasiker kétségkívül gyógyír lenne a bajnoki sebekre, amelyekből eggyel több lett a hétvégén. A tulajdonosnál afelől is érdeklődtünk, milyennek látta csapatát a Megyeri úton.

„Egyértelműen fölényben játszottunk, azt a négy percet leszámítva, amikor a gólokat is kaptuk, megnyert meccs volt, az Újpest vezetőedzője nagyon sportszerűen nyilatkozott utána. De a sport már csak ilyen, nekünk pedig ennyi időre sem szabadna kiengednünk."

Az új edzővel, esetleg Horváth Ferenccel talán máshogy lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik