Kisvárda: távozik a csapattól a rutinos ukrán válogatott

Vágólapra másolva!
2019.01.09. 17:22
null
Artem Milevszkij (fehérben) távozik Kisvárdáról (Fotó: kisvardafc.hu)
Az NB I-es Kisvárda szerdán hivatalos közleményben jelentette be, hogy engednek 33 éves támadójuk kérésének, így Artem Milevszkij szűk fél évnyi játék után távozik az együttestől.

 

„Bármennyire is sajnáljuk a kialakult helyzetet, úgy döntöttünk, hogy nem állunk Artem Milevszkij kérésének útjába. A harminchárom éves csatár egyelőre játéklehetőséget kap nevelőklubjánál, a Dinamo Bresztnél, a pályafutása befejezése utáni időkre pedig munkalehetőséget. Akceptáltuk a kérését, köszönjük a nálunk töltött hónapokat, a további életéhez sok sikert kívánunk!” – nyilatkozta a klub honlapjának Révész Attila, a kisvárdaiak sportigazgatója.

Artem Milevszkij augusztus 31-én szerződött a magyar klubhoz, nyolc bajnokin játszott, ötször a kezdőcsapat tagjaként. Összesen 459 percet töltött a pályán, két gólpasszt osztott ki ez idő alatt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Sztavrosz Cukalasz (görög, szabadon igazolhatóként, legutóbb Apollon Zmirnisz – Görögország), Délczeg Gergely (szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Artem Milevszkij (ukrán, Dinamo Breszt – Fehéroroszország), Vuk Mitosevics (szerb, szabadon igazolható), Temur Parcvanija (ukrán-grúz, szabadon igazolható), Rácz Ferenc (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Jánvári Gábor

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik