Kisvárda: súlyosabb a sérülés, mégsem játszhat a román válogatottban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.19. 12:40
Combsérülés miatt mégsem léphet pályára a román labdarúgó-válogatottban az NB I-ben szereplő Kisvárda 28 éves támadója, Gheorghe Grozav – tudatta a klub hivatalos honlapja.

A futballista tagja volt a svédek és a feröeriek elleni Eb-selejtezőre készülő román csapatnak, de az Újpest elleni bajnokin megsérült és le is kellett cserélni. Ennek ellenére elutazott a Bukarest melletti edzőtáborba, ahol az orvosi stáb megállapította, hogy a bal combjában elszenvedett izomsérülés nem teszi lehetővé, hogy a 28 éves támadó pályára lépjen a szombati és jövő keddi mérkőzésen – teszi hozzá a kisvardafc.hu.

A klubhonlap beszámolója szerint Grozav a szombati elutazásig marad a válogatott edzőtáborában, ahol addig kezeléseket kap. Helyére Cosmin Contra szövetségi kapitány az FCSB játékosát, Dennis Mant hívta be az U21-es válogatottból.A futballista tagja volt a svédek és a feröeriek elleni Eb-selejtezőre készülő román csapatnak, de az Újpest elleni bajnokin megsérült és le is kellett cserélni. Ennek ellenére elutazott a Bukarest melletti edzőtáborba, ahol az orvosi stáb megállapította, hogy a bal combjában elszenvedett izomsérülés nem teszi lehetővé, hogy a 28 éves támadó pályára lépjen a szombati és jövő keddi mérkőzésen – teszi hozzá a kisvardafc.hu.

A klubhonlap beszámolója szerint Grozav a szombati elutazásig marad a válogatott edzőtáborában, ahol addig kezeléseket kap. Helyére Cosmin Contra szövetségi kapitány az FCSB játékosát, Dennis Mant hívta be az U21-es válogatottból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik