Kisvárda: négy idegenlégiós kapcsolódott be a felkészülésbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.21. 08:57
Immár hét, újonnan szerződtetett idegenlégiós készül az NB I-es rajtra hangolódó kisvárdai futballcsapatnál. A már az első edzéstől kezdve jelenlévő ukrán Roman Karaszjuk és Anton Sinder valamint a szerb Vuk Mitosevics után szerdán a grúz-ukrán Temur Parcvanija és a három brazil futballista, Jefferson Sassá, Felipe Ventura és Anderson Pico is bekapcsolódott az edzésmunkába.

A szerdai edzésen részt vettek azok a játékosok is, akiknek június 30-án lejár a megállapodásuk, de nem hosszabbítanak velük. Ilyen státuszban van Molnár-Farkas Tamás, Heffler Norbert, Papucsek Barna, Sergiu Oltean és Lukács Raymond, illetve edzett Oláh Gergő és Vári Barnabás is, akikkel tárgyalásokat folytatnak a szerződés meghosszabbításáról.

Vermes Krisztián bejelentette visszavonulását, a sérült Délczeg Gergely Kisvárdán kezdi meg a műtét utáni rehabilitációját, neki a szerződése ugyancsak lejár a hónap végén.

A bajnoki hajrában fáradásos talpcsonttörést szenvedett Gosztonyi András szerdán járt kontrollon, amely jó eredményt hozott: a csont rendesen összeforrt, így a támadó a gyógytorna mellett megkezdheti a futóedzéseket is – írja a klub honlapja. A szerdai edzésen részt vettek azok a játékosok is, akiknek június 30-án lejár a megállapodásuk, de nem hosszabbítanak velük. Ilyen státuszban van Molnár-Farkas Tamás, Heffler Norbert, Papucsek Barna, Sergiu Oltean és Lukács Raymond, illetve edzett Oláh Gergő és Vári Barnabás is, akikkel tárgyalásokat folytatnak a szerződés meghosszabbításáról.

Vermes Krisztián bejelentette visszavonulását, a sérült Délczeg Gergely Kisvárdán kezdi meg a műtét utáni rehabilitációját, neki a szerződése ugyancsak lejár a hónap végén.

A bajnoki hajrában fáradásos talpcsonttörést szenvedett Gosztonyi András szerdán járt kontrollon, amely jó eredményt hozott: a csont rendesen összeforrt, így a támadó a gyógytorna mellett megkezdheti a futóedzéseket is – írja a klub honlapja.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők:Anderson Pico(brazil, SC Sao Paulo – Brazília, szabadon igazolhatóként),Luiz „Felipe” Ventura dos Santos(brazil, Uberlandia EC – Brazília, szabadon igazolhatóként), Roman Karaszjuk (ukrán, FK Veresz Rivne – Ukrajna, szabadon igazolhatóként), Vuk Mitosevics (szerb, FK Radnik Szurdulica – Szerbia, szabadon igazolhatóként), Temur Parcvanija(grúz-ukrán, Olimpik Doneck – Ukrajna, szabadon igazolhatóként), Jefferson Sassá(brazil, AA Portuguesa – Brazília, szabadon igazolhatóként),Anton Sinder(ukrán, Tobol FK – Kazahsztán, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Fodor Ákos(ZTE FC, ?),Molnár Róbert(Szolnoki MÁV, ?), Toma György (Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Távozók: Délczeg Gergely (lejár a szerződése, szabadon igazolható), Heffler Norbert (lejár a szerződése, szabadon igazolható), Lukács Raymond (lejár a szerződése, szabadon igazolható), Molnár-Farkas Tamás (lejár a szerződése), Papucsek Barna (lejár a szerződése, szabadon igazolható), Sergiu Oltean (román, lejár a szerződése, szabadon igazolható), Vári Barnabás (lejár a szerződése, szabadon igazolható), Vermes Krisztián
(visszavonul)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Zöldesi Illés(Videoton, ?)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Marek Strestík(cseh, Gyirmót FC Győr, lejár a szerződése)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik