nemzetisport.hu 2019.01.19 14:01 Frissítve: 2019.01.19 14:10

Kisvárda: „Az egyik legértékesebb román játékost szerződtettük”

Nagy Sándor, a labdarúgó NB I-es Kisvárda utánpótlásának szakmai igazgatója úgy véli, hogy a klub Gheorghe Grozav személyében az egyik legértékesebb román játékost szerződtette.

 

A szakember a Kisvárda honlapjának beszélt a néhány napja megszerzett 27-szeres válogatott támadóról.

„Az egyik legértékesebb román labdarúgót sikerült átigazolnia felnőttcsapatunknak, ő lehet az egyik legjobb futballista a magyar ligában – mondta el Nagy Sándor. A közös munka során felméréseket végeztünk, illetve olyan jellegű feladatokat, amelyeket egyedül is el lehet végezni. Elsősorban erőnlétit, de előkerültek olyan eszközök is, amelyek segítségével labdás edzéseket is tudtunk neki tartani. A felmérések azt mutatták, hogy tökéletes edzettségi állapotban érkezett hozzánk, s a technikai edzéseken kiderült, hogy mindkét lábával nagyszerűen bánik a labdával, nem jön zavarba, ha esetleg nem úgy érkezik felé a labda, ahogy azt várni lehetne. Biztos, hogy erősödik vele a csapat, úgy gondolom, ilyen szintű igazolást a télen egyik magyar csapat sem tudott eddig felmutatni.” 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Sztavrosz Cukalasz (görög, szabadon igazolhatóként, legutóbb Apolon Zmirnisz – Görögország), Délczeg Gergely (szabadon igazolhatóként), Gheorghe Grozav (román, Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Hugo Seco (portugál, szabadon igazolhatóként, legutóbb Irtis Pavlodar – Kazahsztán)
Kölcsönbe érkezők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 

Kiszemeltek:
Távozók: Artem Milevszkij (fehérorosz-ukrán, Dinamo Breszt – Fehéroroszország), Vuk Mitosevics (szerb, szabadon igazolható), Temur Parcvanija (ukrán-grúz, szabadon igazolható), Rácz Ferenc (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Jánvári Gábor

2019.10.18 09:03:30

Labdarúgó NB I M. G.

A zöld-fehérek sorozatban 12. derbijükön maradnának veretlenek • A Mezőkövesd pontszámban beérheti a listavezető Fehérvárt.

2019.10.18 21:21:38

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Manapság már nagyon megünnepeljük, ha sokan kimennek a stadionba.

2019.10.16 14:57:51

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR, KONCZ GYÖRGY

A DVTK legendás szakvezetője, Szabó Géza volt tulajdonképpen a magyar futball első erőnléti edzője.