Kecskemét: Úgy érzem, felvettem a tempót - Jorginho

Vágólapra másolva!
2012.09.14. 08:40
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano brazil támadója, Jorginho a kecskemetite.hu-nak elmondta, sok különbség van a magyar és a máltai bajnokág között. A csatár az eddigi tapasztalatairól és céljairól nyilatkozott klubja hivatalos honlapjának.

„Sok különbség van a máltai és a magyar bajnokság között, de ezzel tisztában voltam, amikor idejöttem – kezdte Jorginho. – Magyarországon jóval nagyobb fizikai megterhelésnek vannak kitéve a játékosok, ennek megfelelően erősebbek is. Az iram is nagyobb, és alapvetően technikailag is magasabb a szint. A körítésről is csak jókat lehet elmondani, a stadionok és a szurkolók is jobb hangulatot adnak."

„Élvezem a megmérettetést, és úgy érzem, felvettem a tempót. Minden meccsre úgy futok ki, hogy amikor elhagyom a pályát, mindent kiadjak magamból. A gólok fontosak egy támadónak, így nekem is, ezért meg is teszek mindent. Szombaton kiderül, mire lesz ez elég" – zárta gondolatait a Kecskemét 26 esztendős csatára.

A labdarúgó NB I hetedik fordulójában a kieső helyen álló Kecskemét a Lombard FC-t fogadja. A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik