H. Á. 2019.12.04 23:22 Frissítve: 2019.12.04 23:44

Kassai Viktor új karrier előtt; Nincs harag Császár Gábor szívében

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

Sípszó utáni karrier. Hajnal Tamás átvette a diplomáját, a második évfolyam tagjaként most Kassai Viktor vesz részt az európai szövetség különleges képzésén. Somogyi Zsolt írása.

Kínzó némaság. Vida Máté, a DAC középpályása szerint elsősorban a bátorság hiányzott a Wales elleni meccsen, ám bízik benne, hogy jövő nyáron világsztárok ellen léphetnek pályára. A futballistával Babják Bence beszélgetett.

Miért kellene távoznom Barcelonából? – tette fel a kérdést Lionel Messi az Aranylabda díjátadó gálája után a France Football interjújában. Az argentin klasszis elmondta, hány elsőségét adná oda egy vb-győzelemért, beszélt a Cristiano Ronaldóval való rivalizálásáról, és elárulta, miért ragaszkodik annyira a Barcelonához.

Nincs harag Császár Gábor szívében. A Schaffhausen kézilabdázója és családja boldogan él Svájcban, a 35 éves irányító már a jövőjére gondol, amelyben a válogatottság már nem szerepel. Nagy Péter interjúja.

A Japánban zajló világbajnokságon két fájó vereség után simán nyert a lelkes szenegáliak ellen a magyar női kézilabda-válogatott, amely a pénteki, utolsó csoportfordulóban a középdöntőbe jutásért játszik ki-ki mérkőzést Romániával. A helyszínről Papp Bálint és Nedelykov Tamás jelentkezett.

Hufnágel Tiborból eltűnt az oroszlán. Mivel sem a teste, sem az idegrendszere nem bírta tovább az élsporttal járó terhelést, és nem tudott előrelépni, letette a lapátot a Bp. Honvéd többre hivatott kajakosa, aki közös irodán osztozik korábbi párostársával.

Amerika-mellékletünk tartalmából. Ilyen se volt még: egy német fiatalember hátát nézi az NHL, Leon Draisaitl édesapját ráadásul a magyar szurkolók is rendszeresen láthatják; Kiborult a bili a tengerentúlon, avagy hol a határ a keménység és a vállalhatatlan edzői brutalitás között?; 40 éve lett először világbajnok a legendás Sugar Ray Leonard.

2019.12.10 14:04:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A nigériai csatár ilyen gólátlagot még nem produkált. Bódi Ádám 202 napja, Babati Benjámin 202 meccse.

2019.12.09 13:23:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az Újpest játékosa Curtis, Ogli G és Majka zenéjét szereti. És sokat köszönhet Nikolicsnak.

2019.12.08 14:52:27

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Zubkov duplájára Henty duplájával válaszoltak a felcsútiak a roppant kemény, olykor igen durva mérkőzésen.

2019.12.07 14:10:04

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre), CSERHÁTI ANDRÁS, TŐSÉR NORBERT (összefoglaló)

A lila-fehérek a 2019–2020-as idényben először tudtak úgy nyerni, hogy csak egy gólt szereztek.