Kassai Viktor új karrier előtt; Nincs harag Császár Gábor szívében

Vágólapra másolva!
2019.12.04. 23:22
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Sípszó utáni karrier. Hajnal Tamás átvette a diplomáját, a második évfolyam tagjaként most Kassai Viktor vesz részt az európai szövetség különleges képzésén. Somogyi Zsolt írása.
Sípszó utáni karrier.
Hajnal Tamás átvette a diplomáját, a második évfolyam tagjaként most Kassai Viktor vesz részt az európai szövetség különleges képzésén. Somogyi Zsolt írása.

Kínzó némaság. Vida Máté, a DAC középpályása szerint elsősorban a bátorság hiányzott a Wales elleni meccsen, ám bízik benne, hogy jövő nyáron világsztárok ellen léphetnek pályára. A futballistával Babják Bence beszélgetett.

Miért kellene távoznom Barcelonából? – tette fel a kérdést Lionel Messi az Aranylabda díjátadó gálája után a France Football interjújában. Az argentin klasszis elmondta, hány elsőségét adná oda egy vb-győzelemért, beszélt a Cristiano Ronaldóval való rivalizálásáról, és elárulta, miért ragaszkodik annyira a Barcelonához.

Nincs harag Császár Gábor szívében. A Schaffhausen kézilabdázója és családja boldogan él Svájcban, a 35 éves irányító már a jövőjére gondol, amelyben a válogatottság már nem szerepel. Nagy Péter interjúja.

A Japánban zajló világbajnokságon két fájó vereség után simán nyert a lelkes szenegáliak ellen a magyar női kézilabda-válogatott, amely a pénteki, utolsó csoportfordulóban a középdöntőbe jutásért játszik ki-ki mérkőzést Romániával. A helyszínről Papp Bálint és Nedelykov Tamás jelentkezett.

Hufnágel Tiborból eltűnt az oroszlán. Mivel sem a teste, sem az idegrendszere nem bírta tovább az élsporttal járó terhelést, és nem tudott előrelépni, letette a lapátot a Bp. Honvéd többre hivatott kajakosa, aki közös irodán osztozik korábbi párostársával.

Amerika-mellékletünk tartalmából. Ilyen se volt még: egy német fiatalember hátát nézi az NHL, Leon Draisaitl édesapját ráadásul a magyar szurkolók is rendszeresen láthatják; Kiborult a bili a tengerentúlon, avagy hol a határ a keménység és a vállalhatatlan edzői brutalitás között?; 40 éve lett először világbajnok a legendás Sugar Ray Leonard.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik