„Jó esély van rá, hogy Megyeri elhagyja a Ferencvárost”

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2010.06.04. 15:13
null
Kérdéses Megyeri Balázs ferencvárosi jövője (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
A Nemzeti Sport Online szavazásán olvasóink Megyeri Balázst beválasztották a labdarúgó Soproni Liga 2009–2010-es szezonjának legjobb csapatába, és több szakértő is egyetértett abban, hogy a fiatal kapus nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt a Ferencvárosban. Az U20-as vb-bronzérmes labdarúgó éppen ennek köszönhetően távozhat az Üllői útról. Megyeri menedzsere, Hrutka János a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, több kérője is van a tehetséges játékosnak.

Megyeri 2008-ban tért haza az akkor még másodosztályú Ferencvároshoz az angol Bristol Citytől, majd az elmúlt egy évben – immár az élvonalban – alapemberré vált a zöld-fehéreknél. Ám könnyen lehet, hogy nem folytatódik a 20 éves kapus Üllői úti pályafutása.

„Jó esélyt látok a távozására, mert olyan teljesítményt nyújtott, amely révén sok csapat felfigyelt rá, itthon és külföldön is" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Megyeri menedzsere, Hrutka János.

„Irreálisnak tartom, hogy Megyeri a nyolcadát keresi annak, amit néhány olyan játékos kap, aki a kispadot koptatta az egész szezonban, miközben ő alapembernek számított. Ennek ellenére nem az anyagi, hanem a szakmai okok játszhatják a főszerepet az esetleges klubcserében, mert az biztos, hogy csakis olyan klubhoz szerződik, ahol állandó lehetőséget kap majd, és csak azért nem fog váltani, hogy többet keressen" – fogalmazott a játékosügynök.

Megyerit 2012-ig köti a szerződése a Ferencvároshoz, tehát csupán abban az esetben távozhat, ha a kérő meg tud egyezni az áráról a zöld-fehérekkel. Vagyis az eladásával még a Fradi is jól járhat, legalábbis anyagilag...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik