Játékossors: Nem cserejátékosnak jöttem a Videotonhoz - Nikolics

Vágólapra másolva!
2011.01.17. 10:16
A Videoton zentai születésű csatára, Nemanja Nikolics a vajdasági Magyarkanaizsán részt vett egy kispályás gálamérkőzésen, mely után hosszabb interjút adott a vajdasági napilapnak, a Magyar Szónak. A csatár többek között beszélt a Videotonról is, elmondta, nem azért szerződött Székesfehérvárra, hogy csere legyen, tavasszal több játéklehetőségre vágyik, ugyanakkor nem szeretné, ha egyik legfőbb vetélytársa, André Alves távozna a csapattól. 

Nemanja Nikolics egy éve, télen szerződött a Videotonhoz, az előző szezonban gólkirály lett az NB I-ben, ősszel viszont többnyire csereként kapott lehetőséget Mezey György vezetőedzőtől.

„Az biztos, hogy nem esik jól, az edzővel viszont ennek ellenére nem rosszabb a viszonyom a korábbiaknál – mondta a korábbinál kevesebb lehetőség kapcsán Nikolics. Neki voltak bizonyos elképzelései az őszi szezonra vonatkozóan, amikben én nem szerepeltem, ám én már akkor megmutattam, amikor átigazoltam Fehérvárra, hogy igenis lehet rám számítani, a gólkirályi címem is magáért beszélt. Összesen 12 meccsen léptem pályára, összeadva 453 percet játszottam, ami öt egész meccs időtartama, és ez idő alatt rúgtam négy gólt. Ha ilyen szemszögből nézzük a teljesítményem, akkor nem is tűnik olyan rossznak. De én nem cserejátékosnak jöttem a Videotonba, a kezdőben szeretnék szerepelni, és a pályán megmutatni, hogy helyem van a csapatban” – nyilatkozta a magyarszo.com-on idézett nyilatkozatában Nikolics, aki nem szeretné ha vetélytársa, André Alves a télen távozna a csapattól.

 „Az biztos, azért fogok keményen dolgozni, hogy kezdőjátékos legyek, és ha lehetne valamit kérni, vagy ha valaki megkérdezné, hogy kivel szeretnék csatárpárost alkotni, akkor én azt mondanám, hogy Alves mellett szeretnék játszani. Ismerjük egymást még a Kaposvárból, szeretek vele játszani” – fogalmazott Nikolics.

További részleteket itt olvashat az interjúból!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik