Játékossors: bombaüzletet csinált vele a Vidi, azóta kallódik

Vágólapra másolva!
2014.06.11. 09:26
A spanyol Walter Lee még 2013 januárjában szerződött a transfermarkt.de adatai szerint hétszázezer euróért a Videotontól a belga élvonalbeli Lokerenhez. A belga klub azonban fél év után kölcsönadta Romániába, ahonnan most, kölcsönszerződése lejártával visszatér, de a hírek szerint továbbra sincs esélye, hogy állandó játéklehetőséget kapjon a Lokerennél.

A barcelonai születésű, pályafutását az FC Barcelonában kezdő Walter Lee a Videotonnál sem számított mindig alapembernek, ám a 2012-es őszi El-menetelésben ő is szerepet vállalt, aminek köszönhetően a magyar klub eladta őt a belga élvonalbeli Lokerennek, a transfermarkt.de információi szerint hétszázezer euróért (Fehérvárra 2011-ben ingyen érkezett).

Ezután a belga élvonalban csak öt meccs jutott neki, majd kölcsönadták a román első osztályú Petrolulnak, amelynél 21 bajnokin lépett pályára, gólt nem szerzett.

Kölcsönszerződése lejártával visszatér a Lokerenhez, ott kezdi meg a nyári felkészülést, de a voetbalbelgie.be szerint továbbra is kérdéses a jövője, ugyanis a belga klubnál aligha lesz esélye bekerülni a kezdőcsapatba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik