Honvéd: Vadócz újra jöhet, egy Fradi-játékos is képbe került

CS. A., P. K.CS. A., P. K.
Vágólapra másolva!
2019.09.02. 07:44
null
Vadócz Krisztián ismét visszatérhet a Honvédhoz (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
A Honvéd ismét megszerezheti a saját nevelésű Vadócz Krisztiánt, aki távozott a hongkongi Kitchee-től, így szabadon szerződtethető. Ugyanakkor nem ő az egyetlen kiszemeltje a kispestieknek.

 

A Honvéd megszerezte első győzelmét az idényben, az Újpest FC elleni 3–2-es siker után nem csak a megszerzett három pontról szólnak a hírek, ugyanis információnk szerint a kispesti klub szerződtetheti Vadócz Krisztiánt. A kispesti nevelésű 34 esztendős futballista legutóbb tavaly júliusban és augusztusban szerepelt a Honvédban, hat bajnokin kapott lehetőséget.

A 42-szeres válogatott játékos ezután a hongkongi Kitchee-hez tért vissza, de a napokban közös megegyezéssel szerződést bontottak a felek. A labdarúgó lapunk érdeklődésére elmondta, itthon van, s hamarosan kiderül, hol folytatja pályafutását.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Vadócz mellett a Ferencváros macedón légiósa, Sztefan Szpirovszki is szóba került a Honvédnál, mindenképp szeretne középpályást szerződtetni a klub. Más kérdés, hogy az átigazolási határidő itthon augusztus 31-én lejárt, tehát Szpirovszki már csak akkor kerülhet Kispestre, ha a két klub még szombaton megállapodott az átigazolásról.

Érkező tehát még lehet, Heffler Tibor azonban az ellenkező utat járta be, távozott Kispestről. A kétszeres válogatott, 276 élvonalbeli összecsapáson pályára lépő középpályást meglepetésként érte, hogy nem számítanak rá.

„Örülök, hogy a Honvédnál eltöltött másfél év alatt alapemberként segítettem a klubot – mondta a futballista. – Ráadásul ez idő alatt két alkalommal is Európa-ligát érő helyen zártunk a bajnokságban, valamint az előző idény végén a második helyen végeztünk a Magyar Kupában Supka Attila vezetőedző irányításával. Többek között ezért is ért teljesen váratlanul a szerződésbontás, azonban csak előre tekintek, és keresem az új kihívásokat. Nagyon jó erőben érzem magam, újabb sikereket akarok elérni. Motivált vagyok a céljaim elérésében, mindent alárendelek ennek, ahogyan eddig is tettem.”

Heffler mellett a múlt héten a nyáron szerződtetett olasz Federico Morettivel is közölték a vezetők, hogy nem számítanak rá, ő is távozott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Naser Aliji (albán, Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Lefkovits Robi (izraeli-magyar, Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Federico Moretti (olasz, ASD Albissola 2010 – Olaszország, szabadon igazolhatóként), Amadou Moutari (nigeri, Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Macdonald Niba (kameruni, FC Nitra – Szlovákia, szabadon igazolhatóként), Tomás Tujvel (szlovákiai, Fehérvár)
Kölcsönbe érkezők: Egerszegi Tamás (Paks), Patrick Ikenne-King(nigériai, MTK Budapest), Kesztyűs Barna (Paks), Vladiszlav Kulacs (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna), Davide Lanzafame (olasz, Ferencváros)
Kölcsönből visszatérők: Hegedűs Márk (Dorogi FC), Kovács Nikolasz (Balmazújváros), Lukács Dániel (Újpest FC), Stoiacovici Dávid (Tiszakécske)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Juhász Zsombor
Kiszemeltek: Sztefan Szpirovszki (macedón, FTC), Vadócz Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Kitchee – Hongkong)
Távozók:
Fousseni Bamba(guineai, szabadon igazolható),Danilo(brazil, Muaither SC – Katar, szabadon igazolhatóként),Gergényi Bence(ZTE FC, kölcsön után végleg),Gróf Dávid(Ferencváros, szabadon igazolhatóként), Heffler Tibor (szabadon igazolható),HolenderFilip(magyar-szerb, FC Lugano – Svájc, szabadon igazolhatóként), Federico Moretti (olasz, szabadon igazolható), Raul-Ioan Palmes(román, kazincbarcikai kölcsön után FK Csíkszereda – Románia),Pölöskei Zsolt(befejezte a pályafutását),Dino Skvorc(horvát, szabadon igazolható),Takács János(Szeged-Csanád GA)
Kölcsönbe távozók: Herjeczki Kristóf (Gyirmót FC Győr – ismét), Májer Milán (Gyirmót FC Győr), Tömösvári Bálint (Kaposvár – ismét). Kooperációs kölcsön (FC Ajka): Soltész Dominik István, Stoiacovici Dávid
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Zakaria Beglarisvili (grúz, FC Flora – Észtország,onnan SJK - Finnország), Tischler Patrik (Újpest FC, onnan Kisvárda)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik