Honvéd: „Tandia korrekt srác, Baráthnak fel kell nőnie”

Vágólapra másolva!
2012.12.05. 10:23
A Diósgyőrben Csirszki Martinnak lábtörést okozó Souleymane Tandia reakciójához hasonlót még sosem látott, Baráth Botond dühös talpalására pedig még most sem kapott értelmes magyarázatot. Marco Rossinak sok nehézséggel kell megküzdenie Kispesten, mindamellett az olasz tréner kitűnő munkát végez a Honvédnál – fiatalokkal a frontvonalban.

– Mit szólt a bakkecskemutatványhoz?
– Hogy is fogalmazzak, nem volt szokványos reakció... Láttam már egy-két meccset, de pályafutásom alatt ilyet még nem tapasztaltam. Azóta hosszasan elbeszélgettem Tandiával, aki elmondta, úgy érezte, hogy tisztán a labdát találta el, egyszerűen nem tudott mit kezdeni nagy felháborodásában.– Mit szólt a bakkecskemutatványhoz?
– Hogy is fogalmazzak, nem volt szokványos reakció... Láttam már egy-két meccset, de pályafutásom alatt ilyet még nem tapasztaltam. Azóta hosszasan elbeszélgettem Tandiával, aki elmondta, úgy érezte, hogy tisztán a labdát találta el, egyszerűen nem tudott mit kezdeni nagy felháborodásában.

– Azért egy sípcsont nem törik csak úgy ketté...
– Szörnyű, ha egy játékos ilyen sérülést szenved, még akkor is, ha a futballban az ilyen olykor benne van. A csontok sokszor egymásnak feszülnek, de biztosíthatok mindenkit, a játékosomnak esze ágában sem volt sérülést okozni. Olyannyira nem, hogy jó ideig észre sem vette, mennyire nagy a baj. Tandia kemény, de korrekt srác.

– És Baráth Botond? Az utóbbi időben kétszer állították ki hasonló talpalásos mutatványért.
– Rendkívül mérges voltam rá, hiszen állítom, ha a hétvégén nem állíttatja ki magát, nem a Diósgyőr nyeri meg a meccset, hanem mi. Sokkal jobban játszottunk, mint ellenfelünk, a fiatal védő óriási butaságot csinált azzal a visszatalpalással. Amikor magyarázatot kértem tőle a viselkedésére, nem tudott normális választ adni... Azt mondta, hirtelen reakció volt. Márpedig ezen muszáj lesz változtatnia, nincs mese, Botondnak most már fel kell nőnie.

MIT GONDOL MARCO ROSSI A HONVÉD FIATALJAIRÓL, A MAGYAR NYELVRŐL ÉS A CSAPAT SZEREPLÉSÉRŐL? VÁLASZOK A SZERDAI NEMZETI SPORTBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik