Honvéd: „Nem vagyunk a »Del Pieróra várva« itt, Kispesten”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.13. 12:40
Évindító videointerjút adott a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway. Bukrán Erik a Hull City játékosa lesz. Hollandiából is van érdeklődés akadémiai növendék iránt. És szó esett Del Pieróról is...

„Az akadémisták közül Bukrán Erik a Hull Cityhez szerződik, de van egy másik megkeresés egy holland csapattól is, és van érdeklődés a nagy csapat játékosai iránt is” – mondta a honvedfc.hu-nak Hemingway.

„Egy-két próbajátékosnak megköszöntük a részvételt. Három-négy labdarúgó érkezését várjuk. Szeretnénk egy irányító középpályást és egy csatárt is igazolni. Esetleg egy balhátvédet is.”

A tulajdonosnak szegezték természetesen azt a kérdést is, hogy várja-e már Alessandro Del Piero érkezését.

„Pelét is várom, ha felépül. Az olasz sajtóban néha felröppennek ilyen hírek, különböző segítséggel. Az igazság az, hogy a mi embereink beszéltek több olasz prominens játékossal, akik a fiatalok miatt segítésünkre lehetnek, ha nem is kilencven, de mondjuk harminc vagy negyven percen át. Mi szívesen várjuk őket. Nehéz dolgok ezek, erről nem is érdemes beszélni, csak ha megtörténik. Van egy híres darab, az a címe: Godot-ra várva. Nos, mi nem vagyunk a »Del Pieróra várva« itt Kispesten.”

Hemingway viszont megerősítette, hogy az MTK-nál kölcsönben lévő, de ferencvárosi Hidvégi Sándor iránt valóban érdeklődnek, ám még nem történt konkrétum az ügyében.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bobál Dávid (Soproni VSE), Botka Endre (Kecskemét), Csábi Mihály (Soproni VSE), Czuczi Márton (Békéscsaba), Daru Bence (Siófok), Lőrinczy Attila (Békéscsaba), Emmanuel Mensah (ghánai, FK Bodva Moldava nad Bodvou – Szlovákia)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Alessandro Del Piero (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Delhi Dynamos – India), Hidvégi Sándor (Ferencváros, kölcsönben az MTK-nál), Fabrizio Miccoli (olasz, Lecce – Olaszország)
Távozók: Thomas Iyock Job (kameruni, szabadon igazolható), Andrea Mancini (olasz, Haladás?, szabadon igazolható), Cristian Portilla (spanyol, szabadon igazolható), Anatolis-Alexis Sundas (román-görög, Fidelis Andria – Olaszország), Kandia Traoré (elefántcsontparti, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Raffaele Alcibiade (olasz, Haladás)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik