Honvéd: Rossi egy még be nem jelentett igazolásról is beszélt

Vágólapra másolva!
2012.07.02. 15:21
Három hete lett az élvonalban szereplő Bp. Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője az olasz Marco Rossi, aki egész nap azon dolgozik, hogy a klub sikeres legyen. A szakvezető még nem tudta kipróbálni minden új igazolását, de bízik benne, hogy nélkülük is ütőképesek lesznek, bár egy bal oldali védővel mindenképp szeretne még erősíteni.

„Tudom, hogy a klubnak nagyon gazdag múltja van, ezért próbálom a legjobban végezni a munkámat, és minden tapasztalatomat átadni a csapatnak. Napi huszonnégy órában dolgozom, remélem, meglesz az eredménye” – nyilatkozta az újdonsült vezetőedző, Marco Rossi a klub hivatalos oldalának.

A szakember beszélt az új igazolásokról is, köztük egy eddig hivatalosan be nem jelentette szerb futballistáról, Zsivanovicsról, akinek azonban még nem rendeződött az átigazolási ügye.

„Eddig sajnos csak Alekszandar Ignjatovicsot, a középhátvédet tudtuk kipróbálni és Drissa Diarrát. Rajtuk kívül még Zsivanovicot és Mamadou Diakitét is szerződtettük, de a szerb fiúnak a papírjaival akadtak gondok, míg Diakité időközben megsérült. Természetesen nagyon várjuk, hogy használhatók legyenek, de a csapat nélkülük is ütőképes lehet” – tette hozzá Marco Rossi.

A Honvéd vezetőedzője mindenképpen szeretne még egy bal oldali védőt, de egy erőcsatár is érkezhet.

„A bal oldalon csak Marko Vidovics áll rendelkezésre, a többiek nem tudják helyettesíteni. Ha Délczeg és Diaby állandósítani tudná a mai teljesítményét, akkor nem kellene csatárt igazolni” – beszélt a lehetséges erősítésektől az olasz szakember.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HONVÉDNÁL

Érkezők: Dieng Abass (szenegáli, Song Lam Nghe An– Vietnam, lejár a kölcsönszerződése), Renan Nunes Belotti (brazil, Capivariano – Brazília, szabadon igazolható), Mamadou Diakité (francia al-Ahli – szabadon igazolható), Drissa Diarra (mali, Bellinzona – Svájc, szabadon igazolható), Alekszandar Ignjatovics (szerb, Borac Csacsak – Szerbia, szabadon igazolható), Joel Toe (libériai, szabadon igazolható), Vólent Roland (Soproni VSE – lejár a kölcsönszerződése)

Távozik/távozhat: Jean-Baptiste Akassou (elefántcsontparti, ?), Sorin Botis (román, ?), Bojan Bozsovics (montenegrói, Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Nicolas Ceolin (brazil, Győri ETO FC – lejár a kölcsönszerződése), Tomás Díaz Navarrete (chilei, RU Saint-Gilloise – Belgium, lejár a kölcsönszerződése), Emir Hadzic (bosnyák, ?), Hajdú Norbert (?), Horváth Adrián (?), Németh Norbert (Eger?), Matías Porcari (argentin, ?), Sánta András (Pécsi MFC)

Kiszemeltek:

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik