Honvéd: Élvezem a vakációt, aztán meglátjuk - Lanzafame

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.28. 10:08
Davide Lanzafame az olasz tuttomercatoweb.com-nak adott interjújában elégedetten értékelte a mögötte hagyott fél idényt, szerinte jó szezont tudhat maga mögött a Budapest Honvédnál.

„A Honvédnál nagyon jól éreztem magam: tíz fellépéssel és öt góllal zártam. Amikor a csapathoz érkeztem, az együttes a hatodik volt, jelenleg pedig Európa-liga-indulást érő helyen áll, azt hiszem, hogy a fejlődés nyilvánvaló” – értékelt az olasz támadó, aki köszönetet mondott Fabio Cordellának, a Honvéd nemzetközi igazgatójának, amiért bízott benne.

Lanzafame, amikor a jövőjéről kérdezték, ezt válaszolta: „A játékengedélyem a Cataniáé, amelyhez 2015-ig vagyok elkötelezve. Most élvezem a vakációt, aztán meglátjuk, mi történik” – mondta a csatár.

Mint ismert, sajtóhírek szerint Lanzafame is azon 24 játékos között van, akik ellen a napokban vádat emeltek Olaszországban a fogadási botrányban való érintettségük miatt. A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfőn azt közölte: amennyiben a hír igaz, a futballista nem léphet pályára az MLSZ versenyrendszerében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik