Honvéd: Mátyussal vagy Supkával vissza az NB I-be; Milos Konakov: nyáron a nulláról kezdtük…

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.05.29. 22:30
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Véget ért az OTP Bank Liga 2022–2023-as idénye. A búcsúzó Honvéd már teljes erővel az ősz, az NB II felé fordul, és keresi új edzőjét, Fehérváron sincs megnyugvás a bennmaradástól, hiszen sok minden változni fog, mindeközben a Fradi, a Kecskemét és a Debrecen okkal ünnepel – ez volt a forduló és volt az idény – négy oldalon.
Véget ért az OTP Bank Liga 2022–2023-as idénye.
A búcsúzó Honvéd már teljes erővel az ősz, az NB II felé fordul, és keresi új edzőjét, Fehérváron sincs megnyugvás a bennmaradástól, hiszen sok minden változni fog, mindeközben a Fradi, a Kecskemét és a Debrecen okkal ünnepel – ez volt a forduló és volt az idény – négy oldalon.

Budapestre figyel a futballvilág szerda este, következik az Európa-liga döntője. A trófeahalmozó spanyol Sevilla és a trófeahalmozó edző, José Mourinho által irányított olasz AS Roma bemutatása két oldalon.

Milos Konakovval megvédte férfi kosárbajnoki címét a Falco. A szerb-magyar mester szerint ahhoz képest, hogy tavaly is a szombathelyiek ültek fel a trónra, a sok távozó miatt a nulláról kellett csapatot építenie. Elég jól sikerült… – Győri Ferenc nagyinterjúja a bajnok vezetőedzőjével.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. A labdarúgó OTP Bank Liga „fiatalos” játékperceivel és a hat számból ötben korosztályos magyar bajnok asztaliteniszezővel, Póta Georgina unokahúgával, Molnár Kendrával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik