nemzetisport.hu 2019.06.14 08:16 Frissítve: 2019.06.14 23:29

Honvéd: „Marco Rossi után olaszként itt dolgozni még nagyobb kihívást jelent”

Hivatalosan csütörtökön mutatták be Giuseppe Sanninót, a Budapest Honvéd új vezetőedzőjét. A 62 éves szakember az NSO Tv-nek elmondta, Marco Rossi után magyar csapatnál dolgozni még nagyobb kihívást jelent, de bízik benne, hogy meg tud felelni az elvárásoknak. „Marco Rossit már korábbról ismerem, hiszen kiváló futballista volt Olaszországban – mondta Giuseppe Sannino. – Marco Rossi után olaszként Magyarországon dolgozni még nagyobb kihívást jelent, mert nagyszerű munkát végzett itt. De bízom benne, hogy a nyomdokaiba tudok lépni, meg tudok felelni ennek az elvárásnak.”

Az olasz mestert Tőzsér Dániel és Windecker József is jól ismeri, előbbi a Watfordnál, utóbbi a Levadiakosznál dolgozott vele együtt. A két játékos nemrég a Nemzeti Sportnak elmondta, jó edzőnek tartják Sanninót, keménykezű és temperamentumos. A kispestiek új vezetőedzője erre így reagált.

„Mindkét játékos ragyogó srác, kitűnő karakterek. Nekem már az elismerés, ha azt mondták, hogy szerettek velem dolgozni és jó edzőnek tartanak. Innen is üdvözlöm őket!”

Videókban beszél az első edzés utáni benyomásairól, a Magyar Futball Akadémia létesítményeiről, és saját parfümmárkája is szóba kerül.  

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
 Amadou Moutari (nigeri, szabadon igazolhatóként, Mezőkövesd) 
Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérők: Herjeczki Kristóf (?, Gyirmót), Kovács Nikolasz (?, Balmazújváros), Lukács Dániel (?, Újpest), Raul Palmes (?, román, Kazincbarcika),Stoiacovici Dávid (?, Tiszakécske), Tömösvári Bálint (?, Kaposvár) 
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Busai Attila (szabadon igazolható, legutóbb DVTK), Dombó Dávid (Mezőkövesd), Feczesin Róbert (Adanaspor – Törökország), Gosztonyi András (Kisvárda), Hangya Szilveszter (Fehérvár) 
Távozók: Danilo (brazil, lejár a szerződése, DVTK?), Gróf Dávid (lejár a szerződése, FTC), Holender Filip (magyar-szerb, FC Lugano – Svájc, szabadon igazolhatóként), Dino Skvorc (horvát, szabadon igazolható), Fousseni Bamba (guineai, szabadon igazolható)  
Kölcsönbe távozók: – 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Zakaria Beglarisvili (grúz, FC Flora – Észtország),Tischler Patrik (?, Újpest) 

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –  

2019.06.19 08:30:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A szlovén bajnokságban a negyedik helyig jutó Muránál sokkal jobbak voltak a zöld-fehérek.

2019.06.17 20:26:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A futball első emberének rangja van a városban.

2019.06.17 16:21:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Tekintse át csapatonkénti bontásban a nyári edzőmeccsek és edzőtáborok tervezett menetrendjét!

2019.06.14 19:22:49

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Hiányérzet van benne, de büszke rá, hogy a klubtörténet egyik legsikeresebb edzőjévé vált.

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.