Honvéd: Marco Rossi marad, egy évvel hosszabbított

Vágólapra másolva!
2013.05.16. 17:27
null
Rossi kihívásnak tartja az új szerződést (Fotó:honvedfc.hu)
A következő szezonban is Marco Rossi irányítja a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapatát, miután egy évvel, 2014. június 30-ig meghosszabbították az olasz szakember szerződését.

„Örültem és az eddigi munkánk elismerésének tekintettem, hogy újabb szerződés ajánlatot kaptam a Honvédtól. A szerződés szakmai kihívást jelent számomra. Az elkezdett munkát szeretném folytatni, hiszek a Honvéd fiatal játékosaiban és bízom benne, hogy a labdarúgókkal párhuzamosan én is tovább tudok fejlődni" – idézi Rossit a honvedfc.hu.

„Fontos faktor volt a döntésemnél a szurkolók szeretete, akik egész évben azt éreztették velünk, hogy jó úton halad a munkánk. Remélem, hogy a következő három meccsen is segítségünkre lesznek. Jövő évben ugyanúgy, vagy még jobban szükségünk lesz a támogatásukra. Bízom benne, hogy meg tudunk felelni a vezetőség, és a szurkolók elvárásainak" – tette hozzá az olasz szakember.

A 48 esztendős tréner tavaly nyár óta irányítja a fővárosi csapatot, amely három fordulóval a bajnokság zárása előtt negyedik, de csupán három ponttal van lemaradva a harmadik MTK-tól és a második Videotontól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik