Honvéd: Egyelőre várok a lehetőségekre – Vadócz

Vágólapra másolva!
2018.08.30. 08:47
null
Vadócz Krisztián jól érezte magát a Honvédnál, mégis távozott (Fotó: Tumbász Hédi)
Vadócz Krisztián úgy érezte, mennie kell a Budapest Honvédtól, de nem zárja ki, hogy még visszatér nevelőegyesületéhez.

A Budapest Honvéd kedden hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést bont a klubhoz július 5-én aláíró Vadócz Krisztiánnal. A hír annyiból nem számított meglepőnek, hogy a futballista már érkezésekor hangsúlyozta: előfordulhat, hogy a nyáron továbbáll. A piros-feketék szurkolói azonban a csapat eredményes bajnoki szereplése miatt abban reménykedtek, hátha meggondolja magát.

„Augusztus végéig tart az átigazolási időszak, ha a Honvéd játékosa maradok, csak a télen igazolhattam volna máshova – mondta a Nemzeti Sportnak a 42-szeres válogatott középpályás. – A szerződésbontással az volt a cél, hogy időt nyerjek. Örülök, hogy a Honvéd vezérkarától jó hangulatban váltam el, és elégedettek voltak velem az itt töltött időszakban. Egyelőre várok a lehetőségekre, egyetlen tárgyalás sem tart olyan szakaszban, hogy a héten megegyezés születhetne.”

A 33 éves játékos karrierje során tizenkét különböző klubban futballozott, Európán kívül megjárta Ausztráliát és Ázsiát is. Adja magát a kérdés: ezúttal esetleg az Egyesült Államok felé vesz az irányt?

„Az amerikai liga is érdekes, de egyelőre Európát látom magam előtt célként. Olyan országba mennék szívesen, ahol még nem szerepeltem. Hogy nem kaptam meghívót a válogatottba, az nem befolyásolta a döntésemet, szerintem külföldről könnyebb is bekerülni, mivel bárhol játszottam, az iram közelebb állt a nemzetközi szinthez, mint itthon. Nálam ugyanakkor szeszélyes a lapjárás, azt sem jelentem ki, hogy a Honvéd mezét a múlt hétvégén húztam magamra utoljára.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik