Honvéd: bemutatkozott, köpött, 3 meccsről eltiltották

Vágólapra másolva!
2015.04.01. 07:32
A Magyar Labdarúgó-szövetség keddi fegyelmi határozatai az NB I-es csapatok közül ezúttal csak a Honvédot érintették, tekintve, hogy az Eb-selejtezők miatt az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót az első osztályban.

A kispestiek hazai pályán felkészülési meccsen szenvedtek 2–0-s vereséget a szlovák élvonalban szereplő DAC-tól. A Honvédban ezen a meccsen mutatkozott be a Galatasaraytól kölcsönkapott Lucas Ontivero, akit köpésért rögtön ki is állítottak. A korábban sérüléssel bajlódó argentint a soron következő három nemzetközi felkészülési meccsről tiltotta el az MLSZ fegyelmi bizottsága.A Honvédban ezen a meccsen mutatkozott be a Galatasaraytól kölcsönkapott Lucas Ontivero, akit köpésért rögtön ki is állítottak. A korábban sérüléssel bajlódó argentint a soron következő három nemzetközi felkészülési meccsről tiltotta el az MLSZ fegyelmi bizottsága.

További fegyelmi határozatok:

NB II

Veszelinov Vladimir (Szeged 2011), mint visszaeső 2, Nagy István (Szolnok) 1, Gyurján Bence (Gyirmót) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III

Papes Ferenc (Dorog) 1, Szabó László (Győri ETO) 1, Lanczkor Gábor (Dabas) 1, Dabasi Károly (Dunaharaszti), mert amikor a labda nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Nagy Erik (Gold-.Sport) 1, Bartyik Norbert László (Felsőtárkány) 1, Nagy Csaba (Putnok) 1, Szűcs Zoltán (Veresegyház) 1, Fülöp András (Hajdúböszörmény), mert ellenfelére sértő kifejezést használt 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A női és férfi futsal bajnokságokat és kupákat érintő határozatokról itt olvashat!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik