Honvéd: Batik sérülése nem súlyos, játszhat Kisvárdán

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.11.27. 18:56
Az NB I-ben szereplő Honvéd hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Batik Bence sérülése nem súlyos, Kisvárdán már valószínűleg pályára is léphet.

Batikot a Paks elleni NB I-es mérkőzésen kellett lecserélni, hiszen egy szerencsétlen mozdulatot követően rosszul lépett, ezt a bokája bánta leginkább. A Honvéd játékosa a klub hivatalos honlapján szólalt meg a sérüléssel kapcsolatban.

„A mérkőzés után egyből csináltunk egy röntgent, ott kiderült, hogy a csontok épek, majd hétfőn követezett egy MR, a szalagok sérültek kicsit, de szerencsére nincs nagy baj, és folyamatosan javul az állapotom. Boldog vagyok, hiszen sokkal rosszabbul is alakulhatott volna” – mondta Batik Bence.

„Beléptem a labdával a játékba, hátulról jött Böde Dániel, szemből kilépett rám Balogh Balázs, kettőjük között Vadócz Krisztiánhoz passzoltam, és azt figyeltem, hogyan vihetnénk tovább az akciót, amikor ráléptem Balogh Balázs sarkára, és megbicsaklott a bokám, teljesen vétlen, szerencsétlen szituáció volt” – tette hozzá Batik.

A Honvéd szerint Batik állapota napról napra egyre jobb, amennyiben nincs egészségügyi kockázata szereplésének, Kisvárdán már pályára is léphet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik