Honvéd: algériai próbajátékos is elutazott az edzőtáborba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.16. 08:16
A labdarúgó NB I-re készülő Budapest Honvéd szerda reggel elutazott a törökországi edzőtáborába. Supka Attila 24 játékost visz magával Larába, a kispestiekkel tartott az új szerzemény Zakaria Beglarisvili, valamint egy algériai próbázó, Mohamed Mezgrani is.

A tabellán a negyedik helyen telelő együttes hivatalos honlapján azt írja, a 24 éves, 178 centiméter magas algériai jobbhátvéd részt vesz a Honvéd törökországi edzőtáborában, s amennyiben a szakmai stáb elégedett lesz vele, szerződést kaphat.

A belga útlevéllel is rendelkező Mezgrani a Standard Liege-nél is nevelkedett, Belgiumban lett profi futballista, majd két évet töltött el a holland RKC Waalwijknál. Tavaly nyáron szülőhazájába, az USM Algerhez szerződött.

Mezgrani a holland másodosztályban játszott a legtöbbször, összesen 47 bajnoki találkozón szerepelt. A mostani idényben két tétmérkőzésen lépett pályára. hivatalos honlapján azt írja, a 24 éves, 178 centiméter magas algériai jobbhátvéd részt vesz a Honvéd törökországi edzőtáborában, s amennyiben a szakmai stáb elégedett lesz vele, szerződést kaphat.

A belga útlevéllel is rendelkező Mezgrani a Standard Liege-nél is nevelkedett, Belgiumban lett profi futballista, majd két évet töltött el a holland RKC Waalwijknál. Tavaly nyáron szülőhazájába, az USM Algerhez szerződött.

Mezgrani a holland másodosztályban játszott a legtöbbször, összesen 47 bajnoki találkozón szerepelt. A mostani idényben két tétmérkőzésen lépett pályára.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Zakaria Beglarisvili (grúz, Flora Tallinn – Észtország)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Mohamed Mezgrani (algériai, USM Alger – Algéria, próbajáték)
Távozók: Baráth Botond (Sporting Kansas City – Egyesült Államok, szabadon igazolhatóként), Deák István (szerbiai, szabadon igazolható), Hidi Patrik (szabadon igazolható – érdeklődnek iránta: Lengyelország), Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás, szabadon igazolhatóként), Tomás Pilík (cseh, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: 1. FK Príbram – Csehország)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Gróf Dávid (Egyesült Államok, Törökország), Pölöskei Zsolt (átadólistán)

A BP. HONVÉD TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:
január 2., szerda
Edzőtábor:január 16–26., Lara (Törökország)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK (helyszín: Törökország)
Január 18.: Bp. Honvéd–PFK Ludogorec Razgrad (bolgár)
Január 21.: Bp. Honvéd–FK Ahmat Groznij (orosz)
Január 23.: Bp. Honvéd–FC Aarau (svájci)
Január 25.: Bp. Honvéd–FK Olimpik Doneck (ukrán)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik