Honvéd: a Juve-nevelés szeme előtt Messi és Henry lebeg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.07. 10:03
Thierry Henry és Lionel Messi inspirálja Ayub Daudot, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd szomáliai légiósát. A Juventusban nevelkedett támadó eddig hat bajnokin ötször volt eredményes, és tovább folytatná a gólok termelését.

„Hálás vagyok az ügynökömnek, Ulisse Savininek és a Honvéd igazgatójának, Fabio Cordellának, aki hitt bennem és megadta számomra ezt a lehetőséget – nyilatkozta a tuttomercatoweb.com-nak Ayub Daud. – Jó csapatunk van, kemény futballt játszunk, nagy a verseny. A célom az, hogy minél többet fejlődjek és még több gólt szerezzek. Hogy ki inspirál? Könnyű választ adnom: Henry és Messi."Ayub Daud. – Jó csapatunk van, kemény futballt játszunk, nagy a verseny. A célom az, hogy minél többet fejlődjek és még több gólt szerezzek. Hogy ki inspirál? Könnyű választ adnom: Henry és Messi."

A 23 éves Juventus-nevelésű csatár több kisebb csapatban is megfordult kölcsönben, saját bevallása szerint ez időszakban rengeteget tanult, különösen, mikor a Gubbióval bajnok lett az olasz harmadosztályban (Lega Pro).

„Amikor Svájcba kerültem, nem volt szerencsém. Megsérültem, első évemből hét hónapot ki is kellett hagynom, ezután pedig kevés játéklehetőséghez jutottam" – mondta a Chiassónál töltött időszakról Daud.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik