Haladás: támadót szerződtettek, még Radóban is reménykednek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.02. 22:08
null
Gajdos Zsolt és Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója (Fotó: <a href="http://www.haladas.hu/hirek/508/gajdos-zsolt-a-haladasban#disqus_thread" target="_blank">haladas.hu</a>)
Két és fél évre aláírt a Haladáshoz a 23 esztendős támadó, Gajdos Zsolt – jelentette be csütörtök este hivatalos honlapján az NB I-es szombathelyi labdarúgócsapat.

 

A Puskás Akadémiától érkező, 183 centiméter magas játékos 2019. június 30-ig írt alá a Haladáshoz.

Az Ukrajnában született, a Videotonban nevelkedő Gajdos Zsolt január közepén érkezett próbajátékra a szombathelyiekhez, a horvátországi edzőtáborban gólt is szerzett.

„Medulinban hamar letette a névjegyét, rögtön az első meccsen betalált, és az utolsó mérkőzésen is többször helyzetbe került – idézi a haladas.hu Mészöly Géza vezetőedzőt. – Emellett az edzéseken mutatott teljesítménye is meggyőző volt. Gólérzékeny futballista, akitől azt várjuk, ha játéklehetőséghez jut, segítse csapatunkat, veszélyt jelentsen az ellenfél kapujára. Ékként és mögötte is szerepeltettük, tehát több poszton is használható futballistáról beszélünk. Erőnlétben van némi lemaradása, de ez könnyen ledolgozható. Bízom abban, ha érkezik még egy gólerős támadó, tudjuk pótolni a Vasashoz szerződött Gaál Bálint góljait. Nem titok, több helyen elhangzott már, szeretnénk, ha Radó András is bennünket erősítene tavasszal.”

Gajdos korábban kölcsönben szerepelt Békéscsabán, Csákváron és Szolnokon is, tavaly nyáron tért vissza ismét a Puskás Akadémiára. Ősszel hatszor kezdőként, tíz alkalommal csereként lépett pályára a másodosztályú felcsúti együttesben, gólt nem szerzett. NB II-es pályafutása során 108 meccsen 35 találatig jutott.

Gajdos kisebb sérüléssel bajlódik, alighanem kihagyja a pénteki, Austria Wien elleni felkészülési mérkőzést, és az U19-es csapat Dorog elleni hétfői edzőmeccsén megsérülő Funsho Bamgboye sem gyógyult még meg.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők: Funsho Bamgboye (nigériai, szabadon igazolhatóként, előző klubja: Aspore Academy – Katar), Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe érkezők: Mészáros Karol (szlovákiai, DVSC)
Kölcsönből visszatérők: Devecseri Szilárd (Mezőkövesd), Jancsó András (Gyirmót FC Győr)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Mervó Bence (FC Sion – Svájc, jelenleg kölcsönben Slask Wroclaw – Lengyelország), Radó András (Ferencváros)
Távozók: Sjoerd Ars (holland, Fortuna Sittard – Hollandia), Gaál Bálint (Vasas), Hegedűs János (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe távozók: Angyal Zsolt (ZTE FC), Leandro Antonio Martínez (argentin-olasz, olaszországi – AS Lucchese Libertas – kölcsön után MTK Budapest)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik