Haladás: Szentes elbeszélgetett övéivel, cserélődnek az edzők

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.23. 17:49
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás új vezetőedzője, Szentes Lázár a szombathelyi klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a szerdai edzést megelőzően minden játékosával elbeszélgetett, hogy jobban megismerhesse őket. A szakember elárulta, másodedzőként jelenleg Jagodics Zoltán segíti a munkáját, de az edzéseken ezentúl rendre jelen lesznek az akadémián dolgozó szakemberek is.

„Pozitívan, jó hozzáállással dolgoztak a játékosok, kezdem átadni számukra a saját filozófiámat – mondta Szentes Lázár a haladas.hu-nak. – Mindenesetre a játékosok vevők voltak a munkára, végig nagy odaadással dolgoztak. Az edzés előtt egyénileg és közösen is elbeszélgettem velük, és ennek a folyamatnak még nincs vége. Meg kell ismernem őket, és nyilván én is elmondom az elképzeléseimet.”Szentes Lázár a haladas.hu-nak. – Mindenesetre a játékosok vevők voltak a munkára, végig nagy odaadással dolgoztak. Az edzés előtt egyénileg és közösen is elbeszélgettem velük, és ennek a folyamatnak még nincs vége. Meg kell ismernem őket, és nyilván én is elmondom az elképzeléseimet.”

„Ami a heti programot illeti, a vasárnapi bajnokiig mindennap egy edzésünk lesz. A szakmai stábban a távozó Székely Tibor utódja még nincs meg, más változás nem lesz. Jelenleg Jagodics Zoltán segíti a munkámat. Ezentúl egyébként valamennyi tréningre érkezik az akadémiáról néhány edző, akik besegítenek a munkánkba, így több, kis csoportban végzendő foglalkozásra is lehetőség nyílik. Az edzők folyamatosan cserélődnek majd” – tette hozzá a szakvezető.

Mint arról beszámoltunk, Szentes nem tart igényt az eddigi másodedző, Székely Tibor munkájára.

Az NB I 12. fordulójának záró mérkőzésén a kieső helyen álló Haladás a Győri ETO-t fogadja vasárnap 18.30 órától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik