Haladás: súlyosabb a sérülése, vége a szezonjának

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2016.03.31. 08:25
Bár első körben azt mondták Jagodics Márknak, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás védőjének, hogy „csupán” megcsavarodtak a szalagjai, kiderült, részleges keresztszalag-szakadása van, ezért a szezonban már nem léphet pályára.

Több mint másfél hete már, hogy a szombathelyiek fiatal védője térdsérülést szenvedett a DVTK elleni vesztes bajnokin (0–3), de a lesújtó diagnózisra napokat kellett várnia. Kiderült, részleges keresztszalag-szakadása van.

„Balszerencsés mozdulat volt – mondta Jagodics Márk a Nemzeti Sportnak. – Felszabadítás közben letapadt a támaszkodó jobb lábam, és különös hangot adva megbicsaklott. Éreztem, nagy a baj, ám annyira bevizesedett a térdem, hogy sokáig nem lehetett pontos képet kapni arról, mennyire nagy.”

„Első körben azt mondták, a rossz mozdulat következtében megcsavarodtak a szalagok, ezért nem kell műteni, és egy hét fekvést írtak elő. Csak ezután derült ki, hogy részleges szakadásról van szó. Optimistább előrejelzés szerint is véget ért a szezonom. Előreláthatóan hat-nyolc hétre lesz szükségem, mire teljesen felépülök.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik