Haladás: Rocchiék nem értették a bírót és több nézőt vártak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.22. 10:33
Tommaso Rocchi pénteken ünnepelte 37. születésnapját; szülei ebből az alkalomból nemcsak meglátogatták az olasz labdarúgót, hanem a Haladás–Videoton (0–2) NB I-es bajnokira is kilátogattak.

„Érdekesség, hogy a találkozó előtt az édesapa, Luigi Rocchi a várható nézőszámról érdeklődve megkérdezte, hogy nagyjából tízezer néző lesz-e a meccsen. Majd a tanácstalan tekintetet látva tovább tudakolta, hogy akkor olyan nyolcezer szurkoló azért összejön? Lapozzunk…” – olvasható a sajátos párbeszéd története a Haladás hivatalos honlapján, a haladas.hu-n (a szombathelyi nézőszám 2120 volt).

Marina Rocchi, a csatár édesanyja – aki húsz éve jár Tommaso meccseire – a mérkőzés után nyilatkozott röviden a honlapnak.

„Szerintem a játékvezető a két piros lapnál tévedett, egyik sem volt kiállítás, én legalábbis így láttam. Ami a fiamat illeti…, még szükség van egy kis időre, míg játékostársaival megismerik egymás mozgását, úgymond megtalálják egymást a pályán” – fogalmazott Marina asszony, aki az eredmény miatt nem volt elkeseredve, és bizakodva jegyezte meg, hogy a Haladásban játszó sok fiatal előbb-utóbb beérik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik