Haladás: Rocchi gólokkal és egy kis extrával segítene

Vágólapra másolva!
2014.08.27. 11:37
Egy laziós szurkolói oldalnak, a lalaziosiamonoi.it-nek adott interjújában beszélt első magyarországi tapasztalatairól és céljairól Tommaso Rocchi, az NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás múlt héten igazolt olasz csatára.

A 36 éves csatár leszögezte, a Haladás marketingigazgatója, Massimiliano Caroletti volt a kapocs közte és új klubja, a Haladás között. Olaszországból kevés komolyan vehető megkeresést kapott, ezért vágott bele – örömmel és várakozással – karrierje első külföldi kalandjába.

„Nem is számítottam arra, hogy Magyarországon ennyien ismerik a nevemet és ilyen lelkesen fogadnak, de természetesen ez mindig öröm egy labdarúgónak” – nyilatkozta a Lazio korábbi csapatkapitánya, aki fontos gólokkal, extra teljesítménnyel szeretné a lehető legjobb bajnoki helyezés elérésében segíteni a szombathelyi egyesületet. Massimiliano Caroletti volt a kapocs közte és új klubja, a Haladás között. Olaszországból kevés komolyan vehető megkeresést kapott, ezért vágott bele – örömmel és várakozással – karrierje első külföldi kalandjába.

„Nem is számítottam arra, hogy Magyarországon ennyien ismerik a nevemet és ilyen lelkesen fogadnak, de természetesen ez mindig öröm egy labdarúgónak” – nyilatkozta a Lazio korábbi csapatkapitánya, aki fontos gólokkal, extra teljesítménnyel szeretné a lehető legjobb bajnoki helyezés elérésében segíteni a szombathelyi egyesületet.

Rocchi azt is tudja, hogy a nemzetközi szereplést jelentő első három hely megszerzése rettentő nehéz feladat az előző szezonban hatodik helyen végző csapatnak.

A Budapest Honvéddal szóba hozott Alessandro Del Piero esetleges magyarországi érkezéséről mindössze annyit mondott, hogy örömteli lenne és minden bizonnyal a futballnak is jót tenne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik