Haladás: rendkívüli ülést hívtak össze, menesztik Artnert?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.21. 09:38
A hírek szerint Puskás Tivadar szombathelyi polgármester ma délelőttre rendkívüli taggyűlést hívott össze a Haladás labdarúgócsapatánál, és első intézkedésként le akarja váltani a csapat vezetőedzőjét, Artner Tamást.

A Nyugat.hu információi szerint Puskás Tivadar polgármester meneszteni kívánja Artner Tamás vezetőedzőt. Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője a klubhonlapnak telefonon annyit mondott, hogy ma valóban lesz egy tulajdonosi megbeszélés, arra a kérdésre pedig, hogy mi lesz annak a témája, csak annyit válaszolt: „majd kiderül ott, mivel rendkívüli”.Nyugat.hu információi szerint Puskás Tivadar polgármester meneszteni kívánja Artner Tamás vezetőedzőt. Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője a klubhonlapnak telefonon annyit mondott, hogy ma valóban lesz egy tulajdonosi megbeszélés, arra a kérdésre pedig, hogy mi lesz annak a témája, csak annyit válaszolt: „majd kiderül ott, mivel rendkívüli”.

Molnár Miklós, a város alpolgármestere is hallott a rendkívüli taggyűlésről, de semmi hivatalosat nem tud róla. Czeglédy Csaba, korábbi sportért felelős alpolgármester a honlapnak viszont elmondta, Puskás Tivadar arra készül, hogy leváltsa Artner Tamást.

„Tegnap kértem Tóth Miklóst, hogy jelezze felém, ha taggyűlése lesz a Haladásnak, ő azóta sem hívott, de nem hivatalosan úgy tudom, hogy ma délelőtt tíz órára Puskás Tivadar polgármester összehívta a taggyűlést. Gyáva módon azonban maga helyett Koczka Tibort küldi el, pedig a személyi kérdésekről a döntést már meghozta, hiszen más nem is dönthet ilyen ügyben. Ez az egész helyzet egyébként a fideszes városvezetés hanyagsága miatt alakult ki, mert júniusban elengedte a kezét a Haladásról, és nem foglalkozott a csapat ügyeivel, hiába kért többször is segítséget Artner Tamás, valamint a kisebbségi tulajdonosok” – mondta Czeglédy.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik