nemzetisport.hu 2017.02.09 16:00 Frissítve: 2017.02.09 16:19

Haladás: Radót nem engedi el a Fradi, Mervóban még bíznak

A labdarúgó NB I tavaszi szezonjára készülő Haladás a hivatalos honlapján tudatta, hogy Radó Andrást nem engedi el a Ferencváros, így a 23 esztendős támadó nem tér vissza Szombathelyre. Mervó Bence érkezését még nem lehet kizárni, míg az osztrák próbajátékosról, Daniel Beichlerről nincs túl jó véleménnyel Mészöly Géza vezetőedző.

Radó Andrást nem engedi el Thomas Doll (Fotó: NS-archív)

 

A Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza korábban kijelentette, hogy egy támadót még mindenképpen szeretne szerződtetni a téli átigazolási időszakban. A szombathelyiek egyik kiszemeltje a Ferencváros játékosa, Radó András volt, akire azonban Thomas Doll a tavasszal is számít, így a Fradi nem engedi el.

„Amikor Radó elutazott a Fradi spanyolországi edzőtáborába, már sejtettem, kevés esély maradt, hogy tavasszal Szombathelyen futballozzon. A Ferencváros ma jelezte, hogy szüksége van a játékosra. Pedig őt egyből a csapatba tehettem volna, nem kellett volna a beépítésével bajlódni, ismerte a közeget, a játékostársakat” – mondta csalódottan Mészöly Géza a Haladás hivatalos honlapján.

Azt azonban még nem lehet kizárni, hogy Mervó Bence Szombathelyen folytatja a pályafutását. A korosztályos válogatott támadó a svájci Sion kölcsönjátékosaként a Slask Wroclawnál töltötte a tavalyi évet, ám a lengyel klub nem ragaszkodik hozzá.

„Mervó Bence még képben van, de a helyzetet nehezíti, hogy a Sionnal és a Slask Wroclawval is meg kell egyezni” – mondta Mészöly, aki a Haladás osztrák próbajátékosáról, Daniel Beichlerről is beszélt.

„Mellette szól, hogy rutinos, sok csatát megélt futballista, viszont nincs túl jó fizikai állapotban, és gólérzékenynek sem bizonyult az U19-es csapat edzőmeccsén és a tréningeken. Egy biztos: pénteken még velünk készül, a szombati, felcsúti edzőmérkőzésre viszont nem jön velünk. Ez nem azt jelenti, hogy végleg lemondtunk róla, meglátjuk, hogy alakulnak a dolgaink” – zárta mondandóját Mészöly.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Funsho Bamgboye (nigériai, szabadon igazolhatóként, előző klubja: Aspore Academy – Katar), Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe érkezők: Mészáros Karol (szlovákiai, DVSC)
Kölcsönből visszatérők: Devecseri Szilárd (Mezőkövesd), Jancsó András (Gyirmót FC Győr)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Kemenes Szabolcs (Paks), Daniel Beichler (osztrák, próbajáték, szabadon igazolható, St. Pölten – Ausztria), Mervó Bence (FC Sion – Svájc, jelenleg kölcsönben Slask Wroclaw – Lengyelország)
Távozók: Sjoerd Ars (holland, Fortuna Sittard – Hollandia), Gaál Bálint (Vasas), Hegedűs János (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe távozók: Angyal Zsolt (ZTE FC), Leandro Antonio Martínez (argentin-olasz, olaszországi – AS Lucchese Libertas – kölcsön után MTK Budapest)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.07.25 09:06:37

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Nem bánta meg, hogy fiatalon külföldre szerződött – „életre szóló élményekkel gazdagodtam."

2017.07.24 15:18:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

„Bejön egy 21 éves gyerek, és arra nem képes, hogy sprinteljen? Hát, akkor ja...” – Bódog.

2017.07.24 09:09:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Marko Nikolics szerint kétség sem férhetett a Videoton győzelméhez. Horváth büszke, Oenning örül.

2017.07.23 23:55:48

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Ha két együttes azonos sebességen futballozik, nem mutatkozik nagy különbség.

2017.07.23 23:44:18

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

NS-VÉLEMÉNY. Lassan a futballgyárak tökéletesen működő robotokat nevelnek, és most már robotok, na jó, televíziós lassítások, kockázások döntenek.