HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.07.18 14:13 Frissítve: 2014.07.29 01:36

Haladás: Popovicstól elköszöntek, Rózsa nem megy a DVTK-ba

A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a próbajátékon szereplő szerb játékost, Mladen Popovicsot nem szerződtetik, míg a DVTK által kiszemelt Rózsa Dánielt biztosan nem adják el a diósgyőrieknek.

 

A klub honlapjának tájékoztatása szerint a hétfő óta próbajátékon szereplő Popovics ma már nem edzett együtt a csapattal, mivel a szombathelyiek vezetőedzője, Artner Tamás közölte, nem tart igényt a csatárra.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője emellett több játékos átigazolási ügyére is kitért, és elmondta: Rózsa Dániel biztosan nem lesz a DVTK játékosa, mivel a két klub vezetősége nem tudott megegyezni a kapus átigazolási összegét illetően.

„Rózsa Dániel ügye lezárult, marad Szombathelyen. A diósgyőriek és a mi álláspontunk között jelentős volt a különbség. Rózsa remek szezonon van túl, ő az első számú kapusunk, csak nagyon jó ajánlat esetén válnánk meg tőle. Bár Jagodics Márk szerdán az Ajkában játszott, úgy döntöttünk, mégis marad a Haladásban. Skriba Máté viszont egy évre kölcsönben Ajkán folytatja a pályafutását, Farkas Márk pedig Gyirmóton futballozik egy esztendőt” – mondta Tóth a haladas.hu-nak.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Veszprém), Skriba Máté (FC Tatabánya – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Búrány Zoltán (Mezőkövesd), Czafit Richárd (? – kölcsönbe), Farkas Márk (Gyirmót FC Győr – kölcsönbe), Gőcze Gergő (Pécsi MFC), Hanzl Máté (FC Ajka – kölcsönbe), Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Simon Ádám (Palermo – olasz, kölcsönből vissza?), Simon András (Győri ETO, kölcsönből vissza?), Skriba Máté (FC Ajka – kölcsönbe)
Kiszemeltek: Laczkovich Donát (szabadon igazolható, legutóbb  Soproni VSE), Vadnai Dániel (MTK Budapest)

 

2019.01.22 03:49:10

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Az észt bajnokság kevésbé színvonalas, mint a magyar, itt nyilván nehezebb dolgom lesz.”

2019.01.21 10:54:16

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

1928-ban alakult meg az első szervezett magyar szurkolói csoport, a ferencvárosi B-közép.

2019.01.20 23:33:16

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Az ultra a meccs – önnön létének demonstrációja – idején érzelmi függőségben él, azt, hogy a bírót, az ellenfelet szidhatom, de a „másságokat” már nem, képtelen szétválasztani.

2019.01.20 14:31:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Negyedik törökországi felkészülési mérkőzésén a második vereségét szenvedte el a Ferencváros.

2019.01.19 14:05:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Sion elleni meccsen bemutatkozott a Ferencváros új igazolása, Lasa Dvali.