Haladás: Örülünk, hogy Lanzafame nem játszik - Artner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.01. 11:13
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, annak ellenére, hogy még nem tudni biztosan, hogy a Budapest Honvéd játékosa, Davide Lanzafame pályára léphet-e majd a szombati bajnokin ellenük, már elmondta: nagy megkönnyebbülés, hogy az olasz csatár nem lehet ott Szombathelyen.

„Nem hiszem, hogy a Honvéd a döntetlenre játszik, csakúgy, mint eddig, most is győzelemre tör. A Bozsik-stadionban és idegenben egyaránt a támadófocit erőlteti, már az ellenfél térfelén letámadja a hátvédeket. Masszív, jól összerakott csapat a Honvéd, amely kiemelkedően teljesít a szezonban. Örülünk, hogy Lanzafame nem játszik, hiszen az olasz támadó extra képességű játékos" – mondta Arnter Tamás a haladas.hu-nak.Arnter Tamás a haladas.hu-nak.

Mint ismert, sajtóhírek szerint Lanzafame is azon 24 játékos között van, akik ellen a napokban vádat emeltek Olaszországban a fogadási botrányban való érintettségük miatt. A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfőn azt közölte: amennyiben a hír igaz, a futballista nem léphet pályára az MLSZ versenyrendszerében. A szövetség a fejlemények kapcsán újra megkereste a bari ügyészséget, az olasz szövetségi ügyészt, az UEFA-t és a FIFA-t, de egyelőre sehonnan sem érkezett válasz. Artner szerint ha a csatár nem játszik, akkor is nagyon nehéz dolguk lesz.

„Persze így is van kikre figyelnünk, és szeretnénk szépen zárni a szezont, egy győzelem méltó megkoronázása lenne a parádés tavaszunknak, a fiúk ugyanis túlteljesítették a tervet. Most, hogy, a hetedik helyen állunk már csalódott lennék, ha lecsúsznánk a nyolcadikra. Akarjuk a hetedik helyet! A sok eső nem rontott a pálya talaján, sőt úgy érzem, ettől csak jobb lett a játéktér. Minden adva van tehát egy jó mérkőzéshez" – mondta a vezetőedző.

A Haladás szombat 16 órakor az Európa-liga-indulásért hajtó Budapest Honvédet fogadja, és egy győzelemmel a szombathelyiek bebiztosíthatnák a hetedik helyüket.

„A korábbi sérültjeink, Rózsa Dániel, Fehér Zoltán, Rajos Gábor és a bokájával bajlódó Gőcze Gergő mellett az Achillesét fájlaló Kenesei Krisztiánra sem számíthatok. Nagy Gábor és Devecseri Szilárd öt sárga lapos, viszont Halmosi Péter már leülhet a kispadra, lehet, hogy egy kis időre be tudom vetni" – tette hozzá Artner.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik